Karasuspor iddialı geliyor

Karasuspor iddialı geliyor

Geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta de en çok puan toplayan Sakarya takımı olan ama grubun zirvesinden uzak kalan Karasuspor yeni sezon planlamasına düzenlediği istişare yemeği ile başladı

Karasuspor yönetimi Ensar Kebap’ta düzenlediği tanışma yemeği ile yeni sezon çalışmalarına start verdi. Yeni sezonla ilgili istişare toplantısını yapan ve yeni yöneticilerle tanışan Karasuspor önümüzdeki sezon için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar gelecek sezonda 3. lige çıkmak ve profesyonel liglere adım atmak istiyor. Önümüzdeki sezon iyi bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılı yönetim ise şimdiden oyuncu arama ve taramalarına başladı. Yönetim, kurulacak iddialı bir ekiple Karasu’yu hak ettiği yere getirmek istediklerini ifade etti ve gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verileceğini belirtti. Yemekten sonra yöneticiler çekilen fotoğrafta bir araya geldi.( Karasu  ramazan marmara)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!