Karasu’da zorlu maç (2-2)

featured

Karasu’da zorlu maç (2-2)

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü-Çay-Kur Rizespor arasındaki maçın ardından yaşanan olaylar dolayısıyla ertelenen maçlar arasında yer alan Karasuspor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor arasındaki müsabaka 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Konuk takımın iki kez öne geçtiği müsabakanın son 10 dakikasında ise Karasuspor tek kale oynadı.

 

Ertelenmişti

Karasu Şehir Stadı’nda oynanan Karasuspor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor arasındaki müsabakaya temsilcimiz tutuk başladı. Bölgesel Amatör Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Balıkesir temsilcisi ise kendisinden beklenmeyen performans sergiledi. İlk yarının sonlarına doğru Balıkesir’i ciddiye almaya başlayan sarı-kırmızılı temsilcimiz 43. dakikada Hamza ile öne geçmeye çok yaklaştı. Ceza sahası dışından sert ve düzgün vuran Hamza ne yazık ki topu direğe nişanladı. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

45 dakika 4 gol

İkinci yarıya baskılı başlamak isteyen temsilcimiz defans güvenliğini ikinci plana attı. 50. dakikada atağa çıktığımız anda kaptırılan bir topla hızlı çıkan konuk ekip, defansın ofsayt beklentisi ile durmasından da istifade ederek Recep ile 0-1 öne geçti. Golün şokunu çabuk atlatan Serdar Ergelen’in öğrencileri 60. dakikada rakip defans oyuncusunun eline top çarpması ile kazanılan penaltıdan beraberlik golünü buldu. Topu ağlarla buluşturan isim ise Ömer Taşkın oldu. Takım tam moral bulmuşken dakika 76’da oyuncularımız arasındaki anlaşmazlıktan istifade eden Alperen skoru 1-2’ye taşıdı. Yine hızlı toparlanan Karasuspor 80. dakikada serbest vuruştan yapılan ortayı Ömer Taşkın kafa ile değerlendirdi ve skor 2-2’ye geldi. Rakipten Kaptan Kenan 82. dakikada hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile takımını 10 kişi bıraktı. Uzatma dakikaları dahil son 10 dakikayı tek kale oynayan Karasuspor aradığı galibiyet golünü bulamadı ve 1 puana razı oldu.

 

Yıldız tablo

Saha: Karasu Şehir Stadı

Skor: Karasuspor: 2-Balıkesir B.Ş.B: 2

Hakemler: Bekir Özcan, Mustafa Pelit, Selim Göksu

Karasuspor: Metehan, Emir, Sercan, Emre, Azizcan, M.Onur, Tugay (Ünal), Orhan, Hamza (Ali), Ömer, Ozan (Mehmet Akif)

Teknik Sorumlu: Serdar Ergelen

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor: A.Kaan, Ayberk, Enes, Kenan (K.Kart) Alperen, Çağatay, Recep (Eray), M.Emre, M.Oğuzhan, Birkan (Murat), Ahmet (Nihat)

Teknik Sorumlu: Mert Hoşgör

Goller: Dk.50 Recep, Dk.76 Alperen (Balıkesir B.,Ş.), Dk.60 (Pen.)-80 Ömer Taşkın (Karasuspor)

Kırmızı Kart: Dk.82 Kenan (Balıkesir B.Ş.Bld.)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!