Hendekspor’da yeni başkan Zafer Çakmak

featured

Hendekspor olağan kongresine tek liste ile giden Zafer Çakmak Hendekspor Başkanı oldu.

Hendek Belediyesi nikah ve toplantı salonunda düzenlenen Hendekspor Olağan Kongresine Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Belediye Meclis üyeleri, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendekspor eski Başkanları, Muhtarlar, delegeler ve taraftarlar katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başlayan kongre divan kurulunun oluşması ile devam etti. Kongre Divan Başkanlığına Seyit Mete Balkız, Üyeliklere ise Hamit İsmailoğlu ve Feyzullah Köstereli seçildi.

ÇAKMAK DÖNEMİ

Yönetim ve Denetim Kurulu Raporlarının Kulüp Müdürü Mustafa Levent tarafından okunmasının ardından Tüzük değişikliği ile ilgili bilgiler verildi. Kongreye tek liste ile giden Zafer Çakmak Başkan oldu.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu; Murat Kaya, Sadettin Meraklı, Mustafa Yılmaz, Sinan Sunman, Fatih Enes İlkay, Recai Kandemir, Ferdi Kahveci, Hüseyin Karaduman, Veli Ergen, Nevzat Öğrek, Ertunç Özgüç, Hasan Çekiçcioğlu, Savaş Yıldız, Şenol Çaltepe, Ferhat Kaya, Ali Yüksel

Yönetim Kurulu Yedek: Timur Özne, Onur Çakır, Erhan Tunç, İbrahim Levent, Yusuf Ziya Cesur, Mesut Canlı

Denetim Kurulu Asil: Oğuz Tutkun, İsmail Mesut Semiz, Mustafa Karagüzel

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!