Yusuf Alemdar’dan Arifiye’ye ziyaret

featured

Yusuf Alemdar’dan Arifiye’ye ziyaret

“Bütün gönülleri kazanıp kardeşlik hukukunu sağlamlaştıracağız”

İlçe adaylarının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Arifiye’ye gerçekleştiren Başkan Adayı Alemdar, ilçede bir dizi ziyaret bulundu. Programında partililer, vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Alemdar, “Bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 16 ilçemizin başkan adayları dün itibariyle açıkladı. İnşallah Cumhur İttifakı olarak şehrimizin tamamında kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Yusuf Alemdar, ilçe adaylarının açıklanmasının ardından programlarını yoğunlaştırdı. İlk ziyaretini Arifiye ilçesine gerçekleştiren Alemdar, burada bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Arifiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, İlçe Başkanı Veysel Ünlü, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Yıldız, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Kaya ve partililer tarafından karşılanan Alemdar, programına AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan start verdi.

Yusuf Alemdar’dan Arifiye’de yoğun mesai Teşkilat ziyaretinin ardından tribündeki yerini alan Alemdar, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Arifiye Kalaycıspor’un Doğugücü FK ile oynadığı karşılaşmayı takip etti. Programının son durağında ise esnafı ziyaret eden Alemdar, Arifiye Pazar Yeri esnafı ve Fatih Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Ziyaretinde esnafın görüş ve önerilerini dinleyerek sorunlara karşı en kısa sürede çözüm bulacaklarını belirtti.

Arifiye AK Sevda için hazır Programda konuşan İlçe Başkanı Ünlü, “Öncelikle Yusuf Başkanımız ve İsmail Başkanımızın adaylığı şehrimiz için hayırlı olsun. Ziyaretleriniz bizleri onurlandırdı. Arifiye her zaman olduğu gibi AK Sevda için tüm dava arkadaşlarımızla birlikte hazır. İnşallah siz kıymetli başkanlarımızın öncülüğünde hem Arifiye’de hem de Sakarya’mızda yeni bir dönemin başlangıcını gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

AK Belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyeceğiz Konuşmasında uyum vurgusu yapan Arifiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Karakullukçu, “Yusuf Başkanımız bu şehre önemli hizmetler vermiş, teşkilattan gelen kıymetli bir şahsiyet. 15 yıl boyunca Serdivan’da görev yaptı. Serdivan’ı Serdivan yapan kendisidir. İnşallah 31 Mart’tan sonra hem ilçemizde hem de şehrimizde uyum içerisinde çalışarak AK Belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı olarak büyük bir aile olduk Başkan Adayı Alemdar, “Bildiğiniz üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 16 ilçemizin başkan adayları dün itibariyle açıkladı. İnşallah Cumhur İttifakı olarak şehrimizin tamamında kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunacağız. AK Partimiz kurulduğu günden itibaren her türlü engellemelere rağmen ülkemizde ve şehrimizde en güzel hizmetleri hayata

geçirdi. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası devletin bekası ve selameti için MHP ile bir dava kardeşliği yaptık. Şimdi ise Cumhur İttifakı olarak büyük bir aile olduk. Bizler 31 Mart’ta bu kardeşliğin hakkını vererek ilçemizde sandıkları patlatacağız” diye konuştu.

Etkin bir hizmet anlayışı ortaya koyacağız Konuşmasının devamında çözüm odaklı çalışacaklarını ifade eden Alemdar, “Bizler Cumhur İttifakı’nın adayları olarak karşınızdayız. Önce gönülleri alacak, kırgınlıkları bitirerek kardeşlik hukukunu oluşturacağız. İnşallah kardeşlik içerisinde çıktığımız bu yolda sorunlarımıza hızlı ve çözüm odaklı yaklaşarak ilçemizde gereken tüm adımları atacağız. İsmail Başkanımız başta olmak üzere muhtarlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve ilçemizin diğer dinamikleri ile sık sık bir araya gelerek istişare merkezli bir hizmet anlayışı ortaya koyacağız” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!