Bölgesel Amatör Lig’de 3-2

featured

Bölgesel Amatör Lig’de çıkma yarışında bir adım önde olan Ferizlispor ,sezon başı kadrosundan bazı futbolcuları olmayan ,sakat oyuncuları olan Arifiyesporu yenerken zorlandı. 3-2 Karşılaşmada gol perdesini 5 dakikada Samet’in ortasında arka direkte topla buluşan Oğuz attı Arifiye bu şok golle 1-0 öne geçti. Golden sonra  26 dakikada Oğuzun vuruşu direkte patladı, Ferizli ikiden kurtuldu. 30 dakikada Ferizli aradığı golü  takımın en iyisi Ruhi Kaan Kartalla buldu. 1-1 Ferizlispor  ikiyi ararken golü kendi kalesinde gördü. 45+3 oynanırken Arifiye’nin hücumdaki en etkili silahı Samet ceza sahası dışından öyle vurdu ki kaleci Kaan ancak seyredebildi. 2-1 Bu golle Arifiye soyunma odasına üstün girdi.

UMİT TALENİN AYAK SESLERİ

Karşılaşmanın ikinçi yarısında maça iyi başlayan pozisyon üreten Ferizlispordu. 67 dakika oynanırken Ferizli penaltı kazandı. Atışı ikinci yarının başında oyuna giren golcü Ümit tale gole cevirdi ve maça eşitlik geldi. 2-2 . Bala direk çıkmak adına mutlak üç puana ihtiyacı olan Ferizlispor aradığı golü 75 de buldu. Bu dakikada Sinan savunma gerisine atılan topa etkili hamle yaptı ve savunmanın yanında topu bon boş pozisyonda olan Ümit taleye kesti, golcüye de sadece topu tavana asmak kaldı. 3-2 Bu golle Bala yaklaşan Ferizlispor skoru elinde tutarak Bala çıkan takım olarak şampiyonluk sevincini evine taşıdı.

Stad Erenler

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek ** Furkan Köknar *** Haktan Topal ***

Ferizlispor: Kaan ** Yasin *** Ersin *** İsmail ***( Umit Tale ***) Ruhi Kaan ****  Enes *** Ergin *** Bedirhan  kartal ***( Fatih Çelik ***) A.Baki *** Berkhan kartal *** Sinan ***

Antrenör: Berk Yusuf Yıldız

Arifiyespor : Sertaç ** Muhammed ** Kerim ** ( Yuşa **) Furkan ** Enes ** Serhat ** Samet **** Aydın ** Cihat ** Oğuz *** İsmail **

Antrenör: Osman Gümüştaş

Goller Dk 5 Oğuz Dk 45 + 3 Samet ( Arifiyespor) dk 30 Ruhi,dk 65 (P) Dk 77 Umit Tale ( Ferizlispor)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!