Karasuda Ballı istifamı?

featured

Karasuda Ballı istifamı?

Karasuspor Bal ligi vizesi aldıktan sonra tam anlamıyla mutlu olamadı. Sarı Kırmızılı ekipte kısa sürede önemli işler yapan Mehmet Akbaşın ve antrenör  serdar ergelen istifası sarı Kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.  Mehmet Akbaş neden istifa ediyor veya edecek ?  karasusporun Bal ligine harcamalarına ,yapılaşmasına el vermeyen  Belediye bu sürecin önemli halkası. Karasuspor yönetimi, Mehmet Akbaş   ve antrenör  serdar  ergelen son bir kez daha dün Karasu Belediye Başkanı İsak Sarının kapısını çalacağı bize gelen en son sıcak haber.  Sosyal Medyada istifası ses getiren Mehmet Akbaş bakalım Belediye Başkanı ile yapacağı son görüşmeden sonra nasıl bir karar verecek.  NAZIM AKTÜRK

BİZİM SAKARYA ÇOK ÖNCEDEN YAZMIŞTI

Karasusporda sıçak gelişmeleri gazeteniz Bizim Sakarya çok öncene yazmıştı. Mehemt Aktaş istifamı ediyor haberimiz yönetimin için yok böyle bir şey mesajları gelse de, o gün için Mehmet Akbaş ve yönetimin  böyle bir düşüncesi olmadığı haberlerinin doğruluğu bu gün ortaya çıkıyor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!