Hendek doğru yolda

featured

Hendek doğru yolda

Hazırlıklarına Topuk Yaylası’nda devam eden ve önceki gün Silivrisipor’la oynadığı ikinci hazırlık maçından 2-1 galibiyetle ayrılan Honca yönetimindeki Hendekspor giderek form tutuyor.

 

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesislerinde kamp yapan Hendekspor ara vermeden hazırlık maçlarına devam ediyor. Hendekspor önceki gün Silivrispor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Silivrispor 5. dakikada Sedat’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapandı. Her iki takımın teknik sorumluları  futbolcularını görme adına bol bol oyuncu değişikliği yaptığı maçta temsilcimiz 81. dakikada Emre Zorlu ile 1-11 eşitliği sağladı. Bu golden sonra baskıyı daha da artıran temsilcimiz 86.dakikada  Mustafa ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Attığından çok fazlasını kaçıran Hendekspor sahadan 2-1 galibiyetleyetle ayrıldı.

HONCA: DOĞRU YOLDAYIZ

Önceki gün oynanan ilk hazırlık maçında Beyoğlu Yeniçarşıspor’a 2-0 yenilen Teknik Sorumlu M. Ali Honca “Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz” dedi.  Honca “ Futbolcularımıza her geçen gün yükleme yapmaya devam ediyoruz. Bu sene sezon açıldığında hazır olmalıyız. Hedefleri olan bir camiada bulunmak bize de güven veriyor.İnşallah sezon sonuda sevinen ve istediklerini elde eden takım oluruz ” dedi. Hendekspor’un önceki gün Slivrispor ile oynananan hazırlık maçını Başkan Sadettin Meraklı ile yönetim kurulu üyeleri de takip etti. 2. hazırlık maçından galibiyetle ayrılan Hendekspor son hazırlık maçını ise pazar günü Saat 16.00 da Çarşambaspor ile yapacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!