KOCAALİSPOR EVİNDE OYNUYOR

KOCAALİSPOR EVİNDE OYNUYOR

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 8.Grupta 5.hafta maçında saha ve seyircisi önünde ilk maçına çıkacak olan Kocaalispor, pazar günü  saat 1 00 ki Akçakocaspor maçını da kazanıp namağlup liderliğini sürdürüyor.

ÜÇ PUANLA ÖZLEM GİDERECEKLER

Kocaalispor’un genç ve başarılı antrenörü Talip Toprak, yarın ki maçın hiç de kolay olmayacağını ve biraz da çekindiğini söyledi. İlk 3 haftada alınan güzel sonuçlar, yenilmemezlik ve liderliğin takımını erken havaya sokmasından korkan Toprak, “nihayet kendi saha ve seyircimiz önünde bir maç oynayabileceğiz. Bunun için sevinçliyiz ama rakibimiz de bu maçı bir derbi maçı gibi görerek hazırlanmış. Onun için son derece zorlu bir maça çıkacağımızı düşünüyorum. Bunun için de futbolcu arkadaşlarımın tamamını uyardım. Hatta sonradan girecek oyuncularıma bile bu maçta çok iş düşeceğini söyledim. İnanıyorum ki onlar, ilk 3 haftaki mükemmel sonuçları, bugünkü maçta da alıp ilk maçımızda seyircimizi ve camiamızı mutlu edecektir” dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!