U-15’LER EVİNDE KAYIP 1-4

U-15’LER  EVİNDE KAYIP 1-4

Sakaryaspor U-15  Takımı Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesislerinde konuk ettikleri İstanbulspor U-15 Takımı karşısında hiç te ummadıkları farklı bir yenilgi alarak herkesi şaşırttılar 1-4. Sakaryaspor U-16’lar ilk yarıda mutlak iki gol pozisyonundan yararlanamazken, İstanbulspor maçın 16. Dakikasında Emrecan ile 1-0 Öne geçti. 34. Dakikada bu defa ileri çıkan İbrahimcan kornerden gelen bir topu kafa ile ağlarımıza gönderdi ve ilk yarı bu atılan iki golle 2-0 Konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor biraz toparlanır gibi oldu ama 42, Dakikada savunma hatalarından doğan  bir pozisyonda yine İbrahimcan İstanbulspor’u 3-0 Öne geçiren golü attı. Maçın 68. Dakikasında ise Baraşcı’la İstanbulspor farkı dörde çıkarttı. Sakaryaspor U-15 Takımı maçın son dakikasında Temel’le bir gol buldu ve maç ta 4-1 İstanbulspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA : Ekrem Karaberberoğlu Alt Yapı Tesisleri

HAKEMLER : Tayfun Topuzayak *** Yusuf Bayrak*** Ozan Gürleyük***

SAKARYASPOR U-15 : Harun** Temel*** Emir Miray*** Emre** Umut** Tunahan** ( Ömer Faruk** ) Berat** ( M. Ali** ) Caner** ( Mert** ) Ömer Faruk Baylan** Emirhan** Kaan**

TEKNİK SORUMLU : Özcan Zafer

İSTANBULSPOR U-15 : Erencan***Barış Can*** Emircan**** Hacı*** Bedirhan*** Serkan*** Murat** ( Kenan** ) Emre*** ( M. Egemen** ) Abdülkadir** ( Kenan Dk. 79 ) Batuhan*** ( Enes** ) İbrahimcan**** ( Vedat Dk. 76 )

TEKNİK SORUMLU : Hasan Pekkoç

GOLLER :Dk. 16 Emrecan Dk. 34-42 İbrahimcan Dk. 68 Barışcan ( İstanbulspor ) Dk. 79 Temel ( Sakaryaspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!