U-15 lerin en büyüğü Tekspor Karasuspor

featured

U-15 lerin en büyüğü Tekspor Karasuspor

Yaklaşık 1.5 aydan beri devam  eden U-15ler ligive play-off maçları önceki gün bitti   A Grubunda TEK spor Şampiyon olurken B. Grubunda Karasuspor oldu   maçlardan sonra Kupalarını Erenler Atatürk Stadında yapılan merasimle  Futbol il Temsilcisi Tezcan Demir ve  Erenler  İlçe Spor  Müdürü Özcan Çelikten ve Ailelerin katıldığı Kupa töreninde  Kupaları Tezcan Demir ve Özcan Çelikten verdi.

Kupa öncesi Sakarya Futbol İl temsilcisi Tezcan Demir bir konuşma yaptı

U-15 lerde en büyükiki Takım  Karasuspor ve Tekspor   hakkınca  rakiplerini  yenerek haklı bir şampiyonluk aldılar ayrıca sizlerin   müsait ve fırsat buldukça U-15 maçlarını izledim gerçekten Tekspor ve Karasuspor iyi Futbol oynarak şampiyon oldular  her iki Takımımızı Kutluyorum Gruplarda başarılar diliyorum yolunuz açık olsun dedi.

U-15 ler ligi çok önemli bir lig tir  tam gençlerin palazlanma zamanı şimdilerde futbol adına ne kaptıysalar kaptılar  daha sonraki yaşlarda çok zorlanırlar diyen Çelikten be Sakarya U-15 lerde Şampiyon olan  her iki Takımımız olan Karasuspor ve Teksporu kutluyorum grup maçlarında başarılar deliyorum dedi. (Rahmi Çapa

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!