Harmanlık Kütahyayı geçti

featured

Amatör futbolda alt yapı yaş geruplarında bu sezon başarılı günler yaşayan Harmanlıkspor U15 lerde ikinci turu gördü. Yeşil Beyazlılar Kütahyadagrup aşamasında Manisa Ynys Emreyi 2-1,Eskişehir DSİ sporu 2-0 yenerek Kütahyada grup finaline adını yazdırdı.

UŞAK RAHAT GEÇİLDİ

Kütahyadagruplarında bir olan harmanlıkspor ile Uşak Belediyesporun final maçında Harmanlık üstün bir oyunla kazanarak adını bir üst tura yazdırdı. Hasan Tuncel ve Gürcan Alkanın birlikte çalıştırdığı Harmanlıkspor U 15 takımı grup finalinde ilk yarısı 2-0 biten maçta Uşak Belediyesporu Edip,Ömer ve Efenin attığı gollerle 3-0 yenerek U15 ler Türkiye şampiyonasında bir üst tura adını yazdırdı.

NEJAT ERSİN ARABAYATAĞINA  TAKILDI

U15 lerdeilimizi temsil eden ikinci takım olan Nejat Ersin Futbol okulu( Aslan FK) Yalovada ,bu yaş gruplarının önemli takımlarından olan Bursa Arabayatağına kafa tuttu ama 2-2 ile elendi. İlk maçı 3-0 kaybeden temsilçimizin ikinçi maçta beraber e kaldığı Bursa Araba yatağı Yalovadan grup çıkan takım oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!