Süper Amatör küme B grubunda

featured

zlog Pamukova vites küçülttü 2-0

Süper Amatör kümede namağlup tek takım konumunda olan B grubu lideri Kışlaçay deplasmanından üç puanı iki golle aldı. 2-0 Kışlaçay önünde daha önce az süre alan ,genç oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıkan İzlog Pamukova ilk yarıyı 30 dakikada özgürün attığı golle 1-0 önde kapadı. Kışlaçay da devre biterken ev sahibi 45 de penaltıdan beraberlik şansını değerlendiremedi. Nurdağı’nın kullandığı  Penaltıyı kaleci Uğur kurtardı ve Pamukova izlog soyunma odasına 1-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında lider İzlog Pamukova 60 dakikada golcüsü Alpaslan la maçı kopardı 2-0

*******

Yeşilyurt ikinci yarı açıldı 3-1

Hacıkışlada iddalı Yeşilyurt evinde Akyazı Kuzukulsporu ikinci yarıda attığı gollerle 3-1 yendi. İlk yarısı 0-0 biten maçta Kuzuluk atağında deplasman takımının attığı gole tayfun Güz önce gol kararı verdi, sonrasında yardımcı Önder demirle konuştuktan sonra golü iptal etti. Hakemlerin bu kararı konuk Kuzulukspordan bir süre itiraz gördü. . İkinci yarıda ise Yeşilyurt daha sonra Ensar ve Burak Doğanın kaydettiği gollerle farkı 3-0 taşıdı. Konuk Kuzulukspor 75 de Penaltıdan Erkanla devreye girdi ama üç puan 3-1 le ev sahibi Yeşilyurtsporun oldu.

*******

Geyve kaçamadı 2-2

Erenler 2 nolu sahada Süper Amatör küme B grubunda üst sıraları etkileyecek olan mücadelenin içinden 2-2 lik sonuç çıktı. Karşılaşmada konuk Geyvesppor 18 dakikada Bilal’le 0-1 öne geçti.  Sakarya çarkspor üstün olduğu anlarda kalesinde gördüğü bu gole 35 dakikada Erdi ile karşılık verdi ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 sonuçlandı. Erenler 2 nolu sahada maçın ikinci yarısında oyunda daha etkili olan daha çok golü arayan takım olarak gözüken Çarkspor, bir serbest vuruşta ön direğe kesilen topta ilk golü atan Bilalle  85 dakikada Geyvespor bir kez daha öne geçti .1-2  Çarkspor konuk Geyvesporun orta sahada yaptığı bir pas hatasından oluşan pozisyonun devamında irfanla golü buldu ve maç 2-2 ye kilitlendi.

*****

Önce Serdivan sonra Erenler attı 1-1

Erenler 1 nolu sahasında bu sene ligte beklenen verimin uzağında seyreden Erenlerspor ile Serdivanspor arasındaki mücadele dosthane bir skorla sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk golünü Serdivanspor  5 dakikada penaltıdan Muhammed’le buldu. 0-1 Golden sonra Serdivansporun ikinci golü aradığı, bunun içinde sık sık pozisyon bulduğu anlarda 45+1 de Gökhan çezasahası dışından şık bir vuruşla Erenlesporu 1-1 taşıyan golü attı. karşılaşmanın ikinci yarısında Serdivan’ın üstünlüğünden gol gelmeyince taraflar ilk yarıda atılan karşılıklı gollerin  ardından soyunma odasına kol kola 1-1 lik skorla gittiler.

****

Kocaali ikinci yarıda coştu 7-0

Kocaalispor evinde ilk yarısı o-o biten Akçay maçını ikinci yarıda bulduğu gollerle farklı kazandı 7-0 . mavi Beyazlılar grubun sonuncusu Akçayspor karşısında sonuca ikinci yarıda Yasinin 3 golle haqtriçk yaptığı günde Emir( 2) Hamdiye Orhan Ekşinin golleriyle sahadan 7-0 galip ayrı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!