Süper Amatör küme A grubunda Lider As Akyazı ,Ferizli gecen haftayı bay geçtiler

featured

Süper Amatör küme A grubunda Lider As Akyazı ,Ferizli gecen haftayı bay geçtiler

Karasu Aziziye uzatmada yakalandı

Süper Amatör küme A grubunda gecen hafta lider As Akyazıspor ile playof hayali olan Ferizlisporun dinlendiği haftada  Arifiye Doğansporun deplasmanda farklı kaybetmesi, Aziziyenin uzatmalara 1-0 önde girdiği maçta Kazımpaşa Birlike uzatmalarda yakalanması  zirve hesabına ışık tutacak maçlar olarak geride kaldı. Serdivanda K.Aziziyeden Sinan’ın beraberlik sonrası kırmızı kart görmesi ortalığı bir anda savaş alanına cevirdi. saha içi ve tribün karışıklığı yaratanlara bu görüntüler hiç amahiç yakışmadı. Grupta düşme hattında Kırkpınardaki Kırkpınarspor-Harmanlıkspor maçından çıkan harmanlık galibiyeti alt sıraların ateşini yuklarılara taşıdı. Taraklıspor ,rakiplerinin puan kaybettiği haftada ,Sakarya caddesini yenmesi zirvenin ortaklığına Taraklıyı da eklediği hafta geride kaldı. Gelin bu özet notlardan sonra her zaman olduğu gibi saha saha gezerek gecen haftayı mercek altına alalım. ANALİZ NAZIM AKTÜRK

BURASI SERDİVAN  EKREM KARABERBER

İki takımında üst sıra hayali için üç puan umuduyla çıktığı maçta futbol vardı, gol vardı, Kırmızı kart vardı. İstenmeyen resim olarak maalesef oyun 1-1 geldikten sonra hem saha içinde, hem de tribünlerde karışıklı vardı. O haklı ,bu haklı, biz işin orasında değiliz. Kime sorsanız size bir neden söyleyebilir. Gelin bizde bir şey söyliyelim. Sezon başından beri önemli maçları kazanamayan karasu Aziziye, elindeki üç puan zenginliğini son anda kaçırmanın isyanının nedenini, Sarı lacivert soyunma odasında bir güzel tartışmalı. Maçın hikayesinde ilk yarıda olsun, ikinci yarıda olsun K. Aziziyenin oyun ve pozisyon üstünlüğü vardı. Kazımpaşa Birlik 48 dakikada Melihin çok anlamsız geri pasından, Günerle gol çıkaramaması ,Birlik adına kaçan önemli pozisyondu. Bu anda oyuna uzanan sarı lacivert teknik el ,hata yapan Melihi, silik kalan hamzayı alıp, oyuna dokunması sonrası oyunun kontrolünü Aziziyeye taşındı. Bu değişiklikler sonrasında Aziziye Emrenin şık asisti de yağızla öne geçti. Golden sonra Aziziyeye  farkı açmak adına  pozisyonlar geldi ama ,gol gelmedi. Bunun sonıucun da da uzatmalarda Birlikten Berkay’a  kırmızı çıktı. On kişi kalan rakibi önünde ayağında süreyi eritemeyen Aziziyeye, ceza sahası dışından Doğukan’ın attığı gol şok etkisi yarattı ve üç puan Aziziyenin elinden uçtu gitti .Sonrasında Sinanın anlamsız kırmızı görmesi, sahanın karıştığı anlar gecen haftanın resmi olarak Süper arşive taşındı .Kim karlı çıktı? Tatbiki beraberliği bulan kazımpaşa Birlik bu maçtan kazançlı çıkan taraftı.

BURASI KOCAALİ

Arifiyespor Playofa yakın takım olarak gittiği Kocaalide, Playofa tutunma gayreti olan Kocaali Sahilspor karşısında ikikez öne geçtiği bir maçı kaybederek zirve hesabına yeni bir sayfa acan takım oldu. Kocaali Sahilspor büyük küçük demeden her takıma kafa tutan futbol anlayışı  ile  evinde geriden gelip Arifiyesporu 5-2 yenerek üst sıra mesajını yineledi. Kocaalide Arifiyenin Diyar ve Muratla ikikez öne geçtiği günde Kocaali Sahilspor bu gollere Şükrü ( 2) Battala karşılık verip ilk yarıyı 3-2 önde kapadı. İkinci yarıda Arifiye kalecisi Görgem beklenmedik kaleci hataları yapınca Kocaali Sahil ilk yarıda bulduğu gollerin üstüne Battal ve Burak’ın gollerini ekleyince  üç puanı ve playof umudunu kendi evinin soyunma odasına taşıdı. Arifiye bu yenilgi ile Playofa adına önemli bir üç puan yarası aldı. Bu maçta kaybettiği üç puan önüne eksi değer olarak çıkabilir.

BURASI ERENLER

Erenler Atatürk stadına düşme hattında olan ,buradan çıkış için umuda sarılmak isteyen Sakarya Caddesi ,yukarılardagözü olan Taraklı önünde ilk 45 dakikada direndi, rakibine kafa tuttu. Ne var ki ikinci yarıda konuk Taraklıspor  65 de Erenlerde öne geçti. maçın kalan bölümünde en azından bir puan için saldıran Sakarya caddesi karşısında Taraklıspor 88 dakikada İbrahim’le günü noktaladı ve üç puan, rakiplerinin puan kaybı yaşadığı haftada,  Taraklının ilk dört umutlarına yeni bir güç kattı. Sakarya Caddesi ile bu yenilgi sonrası düşme hattının içinde kaldı. Buradan çıkışı da zor gözüküyor.

BURASI KIRKPINAR

Kırkpınar eski ,bildiğiniz Kırkpınar değil. Transfere kapılarını kapatan kendine ait gençlerin içine yerleştirdiği bir kaç tecrübeli isimle lige tutunmaya çalışan Kırkpınarspor evinde altı puanlık maçta, düşme barajına yeni bir hava yükleyecek olan karşılaşmada Harmanlıkspora 1-0 kaybederek derin bir yara aldı. Harmanlıkspor ,Kocaali Sahil karşısında aldığı süpriz galibiyetin üstüne Kırkpınar galibiyetini de ekleyerek son iki haftada aldığı 6 puanla düşmemek adına evine yeşil beyaz umut taşıdı. Harmanlıksporu Üç puan zaferine ,ikinci yarıda 50 dakikada sahneye çıkan Ardanın golü ulaştırdı. Arda bundan öncede Kocaali Sahil maçında attığı iki golle takımına can veren, umut veren golcü olmuştu.

HAFTANIN  KARMASI

İsmail ( Kazımpaşa Birlik)

Ahmet ( Harmanlık)

Mete ( kazımpaşa Birlik)

İbrahim ( taraklı)

Yağız ( K.Aziziyespor)

Doğukan ( Kazımpaşa Birlik)

Battal ( K.sahilspor)

Emre ( K.Aziziyespor)

Görkem ( taraklıspor)

Şükrü ( K.sahilspor)

Arda ( Harmanlıkspor)

haftanın takımı Kocaali Sahilspor

Haftanın Futbolcusu  Arda ( harmanlıkspor)

Haftanın Antrenörü UğurTarakcı ( Kocaali Sahilspor)

Haftanın Hakemi  Yunus  Aytekin Atabek ( K.Sahil- Arifiyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!