Süper Amatör küme A grubunda

featured

Önce Aziziye sonra Birlik attı 1-1

Stad Serdivan Ekrem Karaberber

Hakemler :Mehmet  Akınçık **Hakan Can Yılmaz *** Mehmet Can Türkoğlu ***

Kazımpaşa Birlik: İsmail *** Metehan *** Utku ** Kadircan ** Berkay ** ( 90+1 KK) Yuşa** Doğukan *** Osmancan ** ( Murat *) Güner * ( Yüksel *) Çağrı ** Kerim **

Antrenör: Fikri Yılmaz

K.Aziziyespor :Semih * A Samet ** İslam ** Melih * ( Ahmetcan **) Yağız *** Berat ** Tamer ** Onur ** (Yakup *) Emre *** Hamza *( Talha *) Sinan * ( 90+5 KK)

Antrenör: Talip Toprak

Goller Dk 63 Yağız ( Aziziyespor) 90+ 4 Doğukan ( Kazımpaşa Birlik)

Süper Amatör Küme A Grubunda zirveye farklı bir şekil vermesi beklenen maçta Serdivan Ekrem Karaberberde her iki tarafada gelip giden maçın uzatmaları ,K. Birlikin beraberlik golünü atması, Sinan’ın kırmızı kart görmesi sonrası bir süre saha içi ve tribünler karıştı. Olaylar karşısında Emniyet güçlerinin yer yer zorlandığı bu anlar durulduktan sonra başlayan oyunda ,karşılıklı iki kırmızı kart ,karşılıklı atılan goller maçın sonucu oldu 1-1 Bu arada Kazımpaşa Birlik teknik sorumlusu  Fikri Yılmaz ve K. Aziziyeden kulübeden bir yetkiliye de olaylar sonrası kırmızı kart çıktı.

ÖNCE AZİZİYESONRA BİRLİK ATTI

Serdivan’da  sıralama hesabı içinde olan iki takımın mücadelesinde ilk yarıda Kazımpaşa Birlikin ,K. Aziziyenin kaçırdığı karşılıklı gollük pozisyonlar vardı. Özellikle K.Aziziyenin Sınanla kaçırdığı pozisyonun netlik olarak Kazımpaşa Birlikten daha net gol pozisyonuydu. Karşılıklı pozisyonların git gel yaşandığı ilk 45 dakika golsüz bitti

BİRLİK KAÇIRIYOR

İkinci yarıda 48 dakikada Aziziye savunmasından Melih öyle bir geri pası yaptı ki bu pas rakibe ikram niteliğindeydi. Birlikten Güner bu ikram pası kaleciyle karşı karşıya berbat bir vuruşla auta atınca Aziziye kulübesinden hemen sahaya bir el uzandı. Hatayı yapan Melih çıktı ( Ahmet can girdi) Forvette silik kalan Hamza çıktı Talha girdi. Bu değişimlerden sonra  Aziziye oyunda öne çıktı. 63 dakikada Emre  altı pasın köşesinden nefis kesti Yağız boş kaleye bastı plaseyi 0-1 Golden sonra etkili olan Aziziye birinde emreyle birinde Sınanla iki gol kaçırırken Birlik kalecisi İsmail  bu pozisyonlarda maçın kopmasına izin vermedi. 90+1 de Birlikten Berkay KK gördü. Buna karşın Kazımpaşa Birlik 90+ 4 de Doğukan’la ceza sahası dışından muthiş bir vuruşla  golü atınca bu sefer sevinme sırası Birlike geldi. 1-1 Beraberlik golünden sonra demoralize olan K.Aziziyede Sinan rakibini ser şekilde itince KK gördü. Bu kart sonrası saha içi ,saha dışı bir süreliğine karıştı ve haftanın maçı 1-1 bitti.

******

Sahil Arifiye’yi salladı 5-2

Kocaalide A grubunun iki iddialı takımının mücadelesinde Arifiyespor deplasmanda iki kez öne geçtiği maçta Kocaali Sahile 5-2vyenilerek çok önemli üç puan kaybı yaşadı. Kocaalide Arifiye Diyarla 0-1 öne geçti. Ev sahibi bu gole Şükrü ile karşılık verdi.1-1 Arifiye Muratla bir kez da ha öne geçti 1-2 Ev sahibi Kocaali bu golün ardından Battalla 2-2 buldu ,sonra da devre biterken Şükrü ile 3-2 öne geçti. İkinci yarıda kalesinde çok hata yapan Görkemin hatalarından Kocaali sahil Battal ve Burak’la bulduğu gollerle zor maçın sonuna 5-2 lik üç puan zaferi ekledi.

******

Kırkpınar evinde yıkıldı 0-1

Kırkpınar’da alt sıraları yakından ilgilendiren Kırkpınarspor-Harmanlıkspor mücadelesinde üç puan deplasman takımı Harmanlıksporun oldu. İlk yarısı Harmanlıksporun etkili oyunu ile 0-0 biten maçta Harmanlıkspora çok önemli üç puan kazandıran gol 50 dakikada Yeşil Beyazlı ekibin golcüsü  Ardadan geldi. 0-1 Karşılaşmada bu golden başka gol olmayınca Harmanlıkspor evine Ardanın attığı tek golle üç puanla döndü.

******

Taraklı caddeyi ikinci yarıda geçti 2-0

Erenlerde alt sıralarda olan Sakarya Caddesi ile üst sıraları zorlayan Taraklı arasındaki puan mücadelesinde ilk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Taraklıspor 65 dakikada Görkemin ayağından bulduğu golle Erenlerde 0-1 öne geçti. Karşılaşmada taraklıspor adına son sözü 87 de İbrahim söyledi ve Taraklı Sakarya Caddesinden üç puanı 0-2  ile alıp zirve inadını sürdürdü.

*****

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!