Süper Amatör küme B grubunda

featured

Pamukova dolu dizgin 3-0

Pamukova İzlog evinde ilk üç içinde yer alan Sakarya Çarksporu zorlanmadan yenip üç puanı üç golle aldı. Yunus Aytekin  başarılı şekilde yönettiği grubun önemli maçında İzlog Pamukova ilk yarıyı Abdullah’ın 11 dakikada kaydettiği kafa golüyle 1-0 önde kapadı. Pamukova İzlog ikinci yarıda farkı  68 de Alpaslan’ın , 85 de Umut’un attığı gollerle 3-0  çıkardı. Bu sonuçla İzlog Pamukova ilk yarı için liderlikteki yerini korudu.

*****

Yeşilyurt dört köşe 4-0

Bir hafta evvel sahasında lider bİzlog Pamukovaspor ile 1-1 berabere kalan Yeşilyurt Belde ilk dört için mücadele veren geyvesporu deplasmanda farklı yendi. 4-0 Geyve deki Süper Mücadelede sonuca çok rahat giden Yeşilyurt’ta golcü yalçın Patrick yaparak bu güne kadar attığı gol sayısını 20 çıkardı. Geyve’de konuk Yeşilyurt ilk yarıyı  Yalçının attığı golle 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Usame farkı 2-0 taşıdı. Maçın içindeki son iki golde, yine Golcü Yalçın devreye girdi ve zor gözüken maçı Yeşilyurt 4-0 kazanarak, zirve takibinde Pamukova’nın peşinde kalan takım oldu.

******

Kocaali Kuzuluk’ta vurgun yedi 2-3

sezona Playof hesabı yaparak giren Kocaalispor deplasmanda şok bir yenilgi aldı. Kuzulukspor önünde Hamdi Aşanla 1-0 öne gecen Kocaalispora, Kuzulukspor evinde Receple karşılık verdi. 1-1  Ev sahibi daha sonra Cengizhanla 2-1 öne geçti. Kocaalispor gol düellosuna Emirle katıldı 2-2 Kuzuluk sahasında uzun süre 2-2 devam eden ,karşılıklı ataklarla iki tarafa da gidip gelen maçta son sözü 90+ 3 de Emrecan Zorlu söyledi ve üç puan 3-2 ile Kuzuluksporun oldu.

******

Alaağaçspor  Erenleri eli boş gönderdi 4-2

Alağaçspor kendi evinde bu sezon kötü günler yaşayan Erenlersporu 4-2 yenerek iki hafta aradan sonra üç puanla tanıştı. Yeşil Beyazlılar Erenlerspor  Emre’nin golüyle 0-1 geriye düştükleri maçta Ömer ( 2) ve Okkanın golleriyle geriye döndüler. 3-1 Daha sonra Eren attı Alağaçspor farkı 4-1 taşıdı. Erenler adına M.Alinin golü maçın sonucunu belirledi 4-2

******

Hacıkışlada gol düellosunu Hacıkışla kazandı 4-3

Hacı kışlada alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada  doksan dakika büyük çekişmeye sahne oldu. Hacı kışlaspor kümede kalmak adına umutlandığı maçta Kışlaçay karşısında üç puanı Y.Emre ( 2) Faruk  ve Ufuk’un golleriyle elde etti. Hacıkışlada puan ve puanlar için direnen Kışlaçayspor Nurdağı’n ( 2) ve Nuri’nin golleriyle maça tutunmaya çalıştı ama Hacıkışla evinde 4-3 le üç puanı alan taraf oldu.

*****

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!