Süper Amatör küme B grubunda

featured

Akyazı tam yol 2-1

Stad: Arifiye Sosyal tesisleri

Hakemler :Bahadır İleri *** Faruk Şahin *** Cafer özbey ***

Arifiyespor: Görkem ** Aydın ** Kerim *** Enes **Cihat **Ozan ** ( Furkan **)  Ali ** ( Oğuz ***) Murat ** Can ** Yusa ***

Antrenör Osman Gümüştaş

As Ayazıspor: İlhancan ** Anıl *** İzzet *** Hakan Şamlı ** Ç:ağatay ** Recep ** ( Sabri **) Arda *** Burak *** Berkay ** ( Uğur **)Emirhan *** Hakan Soylu ***

Antrenör Mehmet Kama

Goller dk 30 Burak Dk 32 Hakan Soylu ( As Akyazı) Dk 72 Oğuz ( Arifiyespor)

Süper Amatör küme A grupunda üst sıraların havasını değiştirecek olan maçta,     yenilgisiz Arifiye evinde maç fazlasıyla lider konumda olan As.Akyazıspora 2-1 yenilerek, hem maçı ,hem de namağlup unvanını kaybetti. Karşılaşmanın ilk 25 dakikası iki takımın birbirini tartan oyun anlayışı ile devam ederken 30 dakikada konuk As Akyazı girdiği ilk pozisyonda Burak’la golü buldu 0-1 Arifiye bu golün şokunu yaşarken 32 dakikada bu sefer Hakan Soylu müthiş frikik golüyle Arifiye’yi sarstı 0-2  As Akyazı Berkay’la üçüncü gol için kaleci Görkeme takılınca ilk yarı Konuk As Akyazı’nın  0-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında AsAkyazı skor avantajının verdiği rahatlıkla oyunu rölantide tutarken Arifiye Oğuzla Hakanın frikiğine nazire yaparcasına serbest vuruştan golu bulunca maçtaki heyecan dalgası arttı ama sonuç değişmedi 1-2 Bu sonuçtan sonra As Akyazıspor liderlik koltuğuna puan farkı da taşıdı.

*****

Taraklı uzatmada yakalandı 1-1

Taraklıda üst sıraların hesabını yapan Taraklspor ile Kazımpaşa Birlikin mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti, Taraklıspor evinde Ramazanın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu skor 90+ 5 kadar devam etti. Bu dakikada konuk Kazımpaşa Birlik bir puanı Murat yavuzun kaydettiği golle elde ederek en azından yenilmeden sahadan ayrıldı.

*****

Harmanlıktan muthiş çıkış 3-2

Harmanlıkspor üst sıra mücadelesi veren Kocaali Sahilspor karşısında üç puanı 3-2 ile alarak alt sıralardan kurtulmak adına çok önemli bir üç puana imza attı. karşılaşmada harmanlık kaçtı ,Kocaali sahil kovaladı . İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1sonuçlandı. İkinci yarıda harmanlık birkez daha öne geçti, Kocaali yine 2-2 buldu. Maçta son sozü Harmanlık söyledi ve üç puan harmanlıksporun oldu. Karşılaşmanın gollerini Harmanlıkspor adına Arda ( 2) ve Sinan kaydetti. Konuk Kocaali Sahilsporun gollerini ise Şükrü ile Muzaffer kaydetti

*****

Ferizli yara sardı 7-0

Ferizlispor sahasında düşme hattında yer alan Sakarya Caddesini yenerken zorlanmadı. Gecen hafta Serdivan Ekrem Kraberberde Kazımpaşa Birlike 2-1 yenilen Ferizlispor bu maçın yaralarını evinde Sakarya Caddesi önünde sardı. 7-0 ferizlisporun kontrolü altında gecen mücadelede ilk yarı Ferizlisporun 3-0 galibiyetiyle sonuçlandı. İkinci yarı farkı 7-0 taşıyan Ferizlisporun gollerini Furkan ( 3) Ergin, Berkhan ,Emirhan, Ferdi  kaydetti.

*******

Aziziyeye Bekirpaşa morali 8-1

Karasu Aziziyespor  evinde genç Bekirpaşa karşısında farklı bir galibiyet alarak moral buldu. Karasu Atatürk stadında Karasu Aziziyenin üstünlüğü altında gecen mücadelede  10 dakikada islam attı K. Aziziye 1-0 öne geçti. Konuk Bekirpaşa bu gole 20 dakikada Efeyle karşılık verdi. 24dakikada Onur attı Aziziye 2-1 öne geçti. Sonrasında 32-37 dakikalarda Hamza attı ilk yarı 4-1 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısın dada baskılı oyununu sürdüren K. Aziziyespor bu yarıda 55 dakikada Tamer, 60 – 77 de Sinan   90 da Emrenin attığı gollerle sahadan 8-1 galip ayrıldı.

******

Serdivandan üçlük atış 1-0

Süper Amatör B grubunda cumartesiye alınan tek karşılaşmada ,Serdivan Ekrem Karaberberde  Serdivanspor ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Alağaçsporu ikinci yarıda bulduğu tek golle 1-0 yenerek çok önemli bir üç puan aldı. Konuk Alağaçsporunda önemli gol pozisyonlarına girdiği karşılaşmada Serdivanspora üç puan getiren golü 65 dakikada Muhammed Emin kaydetti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!