Süper Amatör küme A grubunda

featured

-Paşa bir attı üç aldı 1-0

Erenlerde alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada iki genç takımın mücadelesinde üç puan tek golle Bekir paşanın oldu. Harmanlıksporu pozisyon üretemeden bitirdiği mücadelede daha çok gol pozisyonuna giren attığından çok daha fazlasını kaçıran Bekirpaşa ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmada üç puana ikinci yarının hemen başında 48 dakikada  tecrübeli oyuncusu Furkan’ın kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 65 dakikada harmanlıkspordan Gürkan ikinci sarıdan kırmızı kart görünce Harmanlıkspor maçı on kişi ile tamamladı.

******

Ferizli Taraklıdan şen döndü 3-0

Taraklıda üst sıraları yakından ilgilendiren mücadelenin içinden deplasman takımı  Ferizlispor üç puanı üç golle aldı. Taraklı karşısında deplasmanda ilk yarıyı Birkan ve Furkan’ın golleriyle 2-0 önde kapayan Ferizlispor karşılaşmanın ikinci yarısında da sahanın hakimiydi. Bu yarıda Ferizlisporda Kaan İskender sahneye çıktı ve maçı bitiren golü attı. 3-0

*****

Aziziye zorlandı 2-1

Karasu Aziziyespor düşme hattında yer alan sonuncu Sakarya Caddesini ikinci yarıda bulduğu gollerle yenerken zor anlar yaşadı. Eksik, kırmızı kart ve sakat futbolcuların olmadığı güne Sakarya Caddesi ilk yarıyı deplasmanda 31 dakikada Mehmetin attığı golle 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda kalesinde önemli kurtarışlar yapan Cadde kalecisi Tuna Aziziyeye uzun süre gol şansı tanımadı. Ev sahibi Karasu Aziziye Sakarya caddesi ve kaleci Tunanın inadını 61 dakikada Emreyle kırdı ve skor 1-1 oldu.  Skora denge geldikten sonra baskısını artıran Aziziye aradığı golü 71 de Kemalle buldu ve üç puanı 2-1 le zorda alsa kazandı.

*****

Arifiye Kırkpınar inadını 2-0 la geçti

Arifiyespor kendi sahasında düşme hattında yer alan Kırkpınarsporun direncini her iki yarıda attığı gollerle kırdı. Yeşil Siyahlılar Kırkpınarın savunma direncini ilk yarıda Yuşa’nın golüyle kırdı. 1-0 İkinci yarıda da baskılı oynayan Arifiyespor Oğuzun attığı golle üç puana 2-0 uzandı ve ilk dört iddiasını sürdürdü.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!