Süper Amatör B grubunda ilk yarının hayal kırıklığında Kocaalispor yer aldı

featured

Süper Amatör B grubunda ilk yarının hayal kırıklığında Kocaalispor yer aldı

İzlog Pamukovanın liderlik keyfi

B Grubundaki yarıyı İzlog Pamukova ile Yeşilyurt Belde kol kola zirvede tamamladılar. Bu iki takımın yakalanması zor gözüküyor. İlk yarı biterken lider izlog Pamukova evinde Hacıkışlayı  bir ara zorlansa da sonunda rakibin evine 5-1 le yolcu etti. Liderin peşinde gezen Yeşilyurt Belde  ise deplasmanda kümede kalması mucizelere bağlı olan Akçayı golcüsü Yalçının hatriçk yaptığı günde 5-1 yendi. Grupta Alağaçspor  iddalı kadro kuran ancak puan sıralamasında bu yerin uzağında kalan Kocaalisporu evinde son dakik açlardaki penaltı golüyle yendi . Kuzuluksporun Sakarya çarkla berabere kaldığı haftanın içinde Geyvespor evinde Kışlaçayı yenerek ikinci yarıya  siyah beyaz umut taşıdı.

BURASI PAMUKOVA

İzlog Pamukova ilk yarının son maçında düşme hattında bocalayan hacıkışlayı ilk yarıda zorlansa da farklı bir skorla yenip ilk yarıyı namağlup lider kapadı. Yeni yıla girerken  Teknik sorumlu yalçın Yayla kendi isteği ile takımdan ayrılırken Serdivan’ın talip olduğu söylenen Alpaslan, Berkant, Ahmet ve Ali kadro dışı bırakıldı. İçerdebu karışıklıkları yaşayan İzlog pamukova Hacıkışlayı Özgür (2) Gürkan (2) ve Samet’le sonuca giderken konuk takımın tek sayısını Recep Ali kaydetti.

BURASI AKÇAY

Akçay’ın Süper ligte durmaya niyeti yok, ilk yarı biterken onlar Süper Amatör kümde uzatmaları oynuyorlar. Grubun gözü yükseklerde olan Yeşilyurt spora direnemeyen  Akçay evinde 5-1 yenilirken tek golünü Oktay kaydetti. Grubun ikincisi Yeşilyurt Belde Akçay deplasmanında golcüsü Yalçının 3 golle hatriçki yaptığı günde üç puana rahat bir şekilde uzanırken diğer gollerini Ahmet ve Ensar kaydetti.

BURASI AKYAZI

Akyazı Atatürk stadında geride kalan pazardaki zorlu maç vardı. İlk karşılaşmada  Kuzulukspor ilk dört hayalleri olan , bu hedefe en yakın takım olan Sakarya çarka geçit vermedi. Başladığı gibi biten mücadele sonunda Kuzuluk  düşme hattından yukarılara tırmanmak adına kıymetli bir puan aldı. Sakarya çarkspor bu beraberliğe karşın ilk yarıyı ilk dördün içinde tamamladı.

BURASIDA AKYAZI

Alağaç-Sakarya çark maçının bitiminin ardından Akyazı Yeni Atatürk stadı ,grubun önemli maçlarından olan Alağaçspor -Kocaalispor mücadelesine ev sahipliği yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan ,son anda bir penaltı ile 0-0 lık düğümün çözüldüğü karşılaşmada Alaağaçspor  Kocaalisporu  Ömerin penaltıdan attığı golle evine puansız gönderdi. İddialı kadro kuran ,teknik adam değişikliğine giden Kocaalispor kaybettiği haftada ,rakiplerinin kazanmasıyla ilk dört hayallerinin gerisine düştü. Kocaalispor bu güne kadar grupta söz sahibi olan takımlardan puan veya puanlar alamadı. Son olaraktan ilk devre biterken Alağaçspora kaybetmesi onları ilk beş için karanlığa itti.

BURASI GEYVE

Geyvespor evinde kümede kalma mücadelesi veren Kışlaçaysporu yenerek, ilk dörde aday bir yerde ilk yarıyı noktaladı. Kışlaçayspor ise bu yenilgiyle ilk yarının sonuna umut yüklemeden evine döndü. Geyve’de konuk Kışlaçay golcüsü Nurdağanla 1-0 öne geçti. Geyve Göktan’la ilk yarıyı 1-1 le kilitledi. İkinci yarıda ise ev sahipi ilk yarı skorunun üstünden sırasıyla Semih, Batuhan ve Ömer’in golleriyle kalkmayı başarıp üç puanı 4-1 le soyunma odasına taşıdı.

HAFTANIN ONBİRİ

Emirhan ( Kuzulukspor)

fatih ( Kuzulukspor)

Berkay ( Sakarya Çarkspor)

Ömer ( Alağaçspor)

Hakan Toker ( Sakarya çarkspor)

Hamdi Alşan ( Kocaalispor)

Göktan ( Geyvespor)

Özgür ( İzlog Pamukova )

Semih ( Geyvespor)

Gürkan ( İzlog Pamukova )

Yalçın ( Yeşilyurt )

Haftanın takımı Alaağaçspor

Haftanın futbolcusu Yalçın ( Yeşilyurt)

Haftanın hakemi Mehmet Ali Bahadır ( Kuzulukspor-Sakarya çarkspor)

Haftanın antrenörü Emre Çiçek ( Kuzulukspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!