SERDİVANSPOR BALA DEVAM DEDİ 2-1

featured

SERDİVANSPOR BALA DEVAM DEDİ 2-1

Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil edene takımlarımızdan Serdivanspor Serdivan Hüseyin Ersin Stadında Zongulrat temsilcisi Kilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Bölgesel Amatör ligde kalabilmek için mutlaka Kilimli Belediye maçını kazanması gereken sarı siyahlılar maçın ilk yarısını Furkan’ın 9. Dakikada attığı golle 1-0 Önde kapattılar. Famak ilerleyen dakikalarda ve maçın ikinci yarısında Serdivanspor’da bir rehavet başladı. Buna karşılık Kilimli Belediyespor Serdivanspor kalesinde ilk yarıda 3 ve ikinci yarıda iki tane net pozisyondan yararlanamadı. Daha sonra 59. Kilimli oyuncusu  Ferhat skoru 59. Dakikada 1-1 ‘e getiren golü kaydetti. Maçın berabere biteceği sanılırken 90+2’dakikada Kilimli kalesi önünde meydana gelen bir karambolde Emre topu kendi kalesine gönderince Serdivanspor bu golle Bölgesel amatör ligde kalmayı garantilemiş oldu. Maç sonrası sarı siyahlılar ligde kalmanın sevincini taraftarları ile yaplaştılar.

STAD: Serdivan Hüseyin Ersin

HAKEMLER : Hasan Hüseyin çilli** Yeliz Topaloğlu*** Emre Ediz Çamlıdağ***

SERDİVANSPOR : Semih*** Ertuğrul** Gökhan Çekiç*** Haldun** Caner** Fatih** Sinan*** Kadir*** Necmi Onur*** Furkan*** Ali Yaşar***

TEKNİK SORUMLU : Reşat Saplat

KİLİMLİ BELEDİYESPOR : Burak** Ozan** Okan** Yılmaz*** Adem** Emre** Servet*** Ferhat** Canberk*** Umutcan** Yasin*** ( Alkan** )

TEKNİK SORUMLU : Selahattin Bayar

GOLLER . Dk. 9 Furkan ( Serdivanspor )

Ens-2 Ens-3 P3000870 Serdvanspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!