SANTRA Havası kaçmış lastik gibiydik..

featured

SANTRA

Havası kaçmış lastik gibiydik..

Ümraniyespor dakikalar 25’i gösterirken girdiği ilk pozisyonda Melih’le golü bulurken Sakaryaspor 90 dakika tek kale oynadı, beraberliği 90’da Dimitrov’la yakalayabildi..

Beş eksikli Sakaryaspor havası kaçmış lastik gibiydi..

Yabancı kuralı normal ayarlarımıza dönmeye müsaade etmediği için Ümraniye’de maça mecburen 5 yabancıyla (Donkor, Rotman, Simon, Del Valle, Roshi) ve sistem değişikliğiyle (3-5-2) başlayan ve kalesinde gördüğü ilk pozisyonda dakikalar 25’i gösterirken topu ağlarında gören Sakaryaspor’da Cihan, Hasan, Sinan ve Murat Cem cezalı, Kabongo sakatlığı nedeniyle yoktu..

Ümraniye deplasmanında golü ilk bulan Sakaryaspor olacaktı ama 4. dakika da direğe takılan Burak Süleyman devamında 3 gol daha kaçırdı, 3 pozisyonu da Roshi harcayınca tek kale oynadığımız ilk devreyi tek golle geride kapattık..

Sakaryaspor ikinci yarıda da genellikle rakip kaledeydi ancak beklediğimiz gol 90’da gelince ancak beraberliği kurtarabildik..

Cihan’ın yokluğunda İbrahim ilk kez şans bulduğu ligde rahattı çünkü Ümraniyespor savunma ağırlıklı oynadı..

Bir kanatta Del Valle ilk kez bu kadar etkisizdi, iki kez direğe takılan Burak Süleyman forvette kısmetsiz, Roshi diğer kanatta beceriksizdi..

Kabongo sakattı, ikinci yarıda gol adına şans uzatılan Dino 80’de sakatlandı, oyuna giren oyuncu mecburen solbek Bülent Cevahir..

Neden?

Başka forvet yok..

Dolayısıyla bu süreçte en kolay maçı kazanamadık, bu hafta Bandırma gelecek, haftaya Bodrum’a gideceğiz, eksiklerimize rağmen ayağa kalkmamız lazım, ilk 7’nin şakası kalmadı..

SANTRA HARİCİ

Hamama gider kurna beğenmez

Düğüne gider zurna beğenmez

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!