Minik Cimnastikçiler seçildi

featured

Minik Cimnastikçiler seçildi

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri Artistik Cimnastik Minikler İl birinciliği sona erdi.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Rüstemler Necmi Üztürk Spor Salonunda düzenlenen Minikler A ve Minikler B Kategorisi Artistik Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları nefesleri kesti. Minikler B Kategorisinde 2009-2011 doğumlular , minikler A kategorisinde ise 2006-2008 doğumlu sporcular il birincisi olmak için yarıştılar.

Minik Kızlar A kategorisinde Özel Şahin Koleji şampiyon, Sakarya Vakıf Koleji takımı 2., Özel Enka Okulları 3. Olurken, Minik Kızlar B kategorisinde Adapazarı Atatürk İ.Ö.O. şampiyon, Enka İ.Ö.O. 2., Sakarya Vakıf Okulları ise 3. Oldu.

Minik Erkekler A kategorisinde Faruk Efe Yıldırım (A.Akkoç İ.Ö.O.) Şampiyon, Evlir Ege Balkan (Ö.Şahin İ.Ö.O.) 2., Mehmet Akif Şahin ve Berat Yıldırım (Atatürk İ.Ö.O) 3., Yusuf İslam Dizdar  (Şehit M.Özen İ.Ö.O.) 4. Oldu. Minik erkekler B kategorisinde Kerem Turmamış (B.Evler Gazi İ.Ö.O.) şampiyon oldu.

Minik Kızlar A kategorisinde Ceylin Naz ve Azra Akın (Ö.Şahin İ.Ö.O) şampiyon, Elif Okutan (Ö.Şahin İ.Ö.O.) 2. , Zeynep Naz Çavdarlı (Ö.Şahin İ.Ö.O.) 3. ,Azra Gülse Uysal (Ö.Serdivan K.İ.Ö.O.) 4. Oldu. Minik Kızlar B kategorisinde Nurjan Can (Halit Narin İ.Ö.O.) şampiyon,  Zeynep Dağlı (Selçukbey İ.Ö.O.) 2., Yağmur Ece Ünsalan ve Defne Yıldız (Atatürk İ.Ö.O.) 3. , Defne Uslu (Atatürk İ.Ö.O.) 4. Oldu .

Çok sayıda velinin takip ettiği Okul Sporları Minikler A ve Minikler B Kategorisi Artistik Cimnastik İl Birinciliği madalya ve kupa töreni ile sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!