LİSELİLERİN KRALI FARABİ MTAL

LİSELİLERİN KRALI FARABİ MTAL

Sakarya liseler arası Gençler futbol liginde Erenler Sentetik sahada oynanan final maçı sonrasında rakibi Cumhuriyet AnadolU Lisesi’ni 2-1 Mağlup eden Farabi MTAL Şampiyonluk ipini göğüsledi. Çok Soğuk ve kar yağışı altında oynanan Final maçından önce oynanan 3. Lük-4.lük karşılaşmasında ise Akyazı MTAL, rakibi Sakarya MTA Lisesi’ni 3-2 Yendi ve Gençler Futbol liginin üçüncüsü olurken, Sakarya MTAL de dördüncü oldu. Final maçı sonrasında yapılan ödül töreninde ise kupalar sahiplerini buldu. Dördüncü olan Sakarya MTAL’nin kupasını Adapazarı Milli Eğitim İlçe Müdürü Sedat Aydın, üçüncü olan Akyazı MTAL’nin kupasını Gençlik hizmetleri ve Spor Adapazarı İlçe Müdürü Sebahattin Güzel, ikinci olan Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Tezbilen ve Şampiyon olan Farabi MTAL’nin kupasını da Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fatih Çelikel takdim ettiler. Sakarya’yı Türkiye genç bayanlar futbol şampiyonasında temsil edecek olan Tansu Çiller Ticaret Meslek lisesi kız takımı da kupasını yine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in ellerinden aldı.

ŞAMPİYONUN KUPASI ÇELİKEL’DEN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimince düzenlenen Genç Erkekler Futbol 1.Küme müsabakaları sona erdi. Şampiyon Serdivan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne kupasını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel verdi.

SAKARYA’YI FİNAL OYNAYAN İKİ TAKIM TEMSİL EDECEK

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılındaki Liselerarası Gençler arasında oynanan Futbol müsabakalarında 4 ayrı grupta 13 takım mücadele etti. Erenler Sentetik Sahada oynanan müsabakalar sona erdi. Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımı, İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımını 3-2 yenerek il 3.sü oldu.

Şampiyonluk müsabakasında ise Serdivan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Adapazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Serdivan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, rakibini 2-1 yenerek Sakarya Şampiyonu oldu.  İkinci olan Adapazarı Cumhuriyet Anadolu Lisesi , şampiyon takımla birlikte ilimizi Türkiye Şampiyonası Grup maçlarında temsil edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!