İllearası karate ligi

featured

İllearası karate ligi

13 il 55 kulüp  toplam 950 sporcunun yarıştığı sakarya iller arası karate liginde söğütlü belediyesi karate takımı sporcuları Yaren naz ŞEN 2007 doğumlu 39 kg kumite bayanlarda şampiyonayı 1. Olarak

‘ 2007 +50 kg kumitede Gülsena ŞEN 3. Olarak tamamladı kupaları bizzat söğütlü belediye başkanı sn Koray Oktay ÖZTEN’in elinden alan sporsuların mutluluğu yüzlerine yansıdı bilindiği üzere söğütlü ilçesinde karate şalışmaları başkan ÖZTEN’in büyük destekleriyle devam ediyor’ Başkan özten yaptığı açıklamada ilçemize yeni bir spor salonu kazandırmak için gerekli adımları attık inşallah emellerimiz gerçekleştiğinde daha fazla sporcu ile daha güzel imkanlarda spor yapmayı söğütlü halkımız gençlerine kazandırmış olacağız dedi.Antrenör Hikmet ŞAHA spora ve sporcuya vermiş olduğu değer ve destekten dolayı başkanımıza sporcularımız ve aileleri adına çok teşekkür ederim dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!