ADA KARATE’ DE KUŞAK TERFİ HEYECANI!

featured
Sakarya sporuna yeni bir soluk getiren ADA KARATE AKADEMİ’ de, 2024yılı 1. dönem kuşak terfi imtihanları, karate antrenörleri HALİME ZİADA MOTASEM ZİADA , İsmail YILGIN,EMRE YELMEZER FURKAN ÖNĞLOU ve FATİH AKSOY’ in nezaretinde yapıldı.
Çocuklarımız kuşak terfi imtihanına girecekleri için çok heyecanlılar. Hocaları olarak bizler de, onların bu heyecanına ortak oluyoruz.
Ada Karate Akademi olarak hedefimiz, milli takımlar düzeyinde başarılı karateciler yetiştirmek. Bunun için, elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Yetenekli sporcularımız var. İnanıyoruz ki; disiplinli ve programlı bir çalışma neticesinde, bu çocuklar karatede çok iyi yerlere gelecekler. Temel gayemiz, sporcularımıza Uzak Doğu Dövüş Sanatları’ nın barışçıl felsefesini aşılayabilmek. Sizlerinden bildiği üzere, karatede saygı ve disiplin çok önemli. Başarılı bir karateci, karakteriyle de topluma örnek olmak zorunda. Günümüz gençleri, ne yazık ki, teknolojinin esiri olmuş durumda. Onları bu dijital esaretten ancak spor kurtarabilir. Bu yüzden ailelere tavsiyemiz, çocuklarını mutlaka spora yönlendirsinler.” Kuşak imtihanını başarıyla geçen tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sporcularımızın ailelerine de gösterdikleri bu yoğun ilgiden dolayı özellikle teşekkür ediyoruz.
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!