Hendekli karateciler madaalya aşkına

featured

Hendekli karateciler
madaalya aşkına
Samsun’da düzenlenecek olan Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Hendek Belediyesi Karate Takımından 6 sporcu, madalya mücadelesi verecek.
6 SPORCUYLA
Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları, Samsun’da düzenlenecek olan Okul Sporları Gençler Türkiye Şampiyonası’nda madalya arayacak. Müsabakalarda mindere çıkacak Efe Kakış, Caner Atış, Özgür Çağan Ergöz, İnci Varoğlu, Zümra Arslanoğlu ve Elif Şimal Ekizoğlu hazırlıklarını tamamladı. 6 sporcuyla şampiyonada temsil edilecek Hendek Belediyesi Karate Takımı’nda hedef tüm karatecilerden madalya kazanmak.
GÜVENİYORUZ
Hendek Belediyesi Karate Takımı teknik Direktörü Nurkan Kayacık ve antrenörler Ümit Atış ile Volkan Karagöz, sporculara başarılar diledi. Antrenörler, “Şampiyonada yarışacak olan sporcularımıza başarılar dileriz. En iyi şekilde mücadele edip kürsü de yerimizi almak istiyoruz. Final etabına kadar elemelerde üstün performans göstererek geldik. İnanıyoruz final etabında güzel sonuçlar alarak döneceğiz” ifadesini kullandı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!