İbrahim Aygün istifa etti

Bölgesel Amatör Lig baraj maçında mağlup olarak Süper Lig’e düşen Adapazarıspor’da Kulüp Başkanı İbrahim Aygün aldığı kararla görevinden istifa etti.

Adapazarıspor Kulüp Başkanı İbrahim Aygün, Bölgesel Amatör Lig baraj maçında mağlup olarak Süper Lig’e düşerek başarısızlıkla tamamlanan ligin ardından görevinden istifa etti. İki yıldır görev yaptığı başkanlık görevine veda ettiğini açıklayan Aygün, “Aldığım kararla Adapazarıspor Başkanlığından istifa ediyorum. Sebepleri çok önemli değil. Sonuç olarak takımımız maalesef ligde kalamadı. Görev yaptığım iki yılda hedefimi hep Adapazarıspor’u hak ettiği yere getirmek olarak açıkladım. Adapazarı doğumlu ve Adapazarı’nda yaşayan biri olarak ADAPAZARI ismini hep gündemde tutmaya çalıştım. Başarılı mıyım? Değil miyim? Takdir kamuoyunun. Başkanlık dönemimde bana destek olan Rıdvan Özüm başkanımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!