Hendek spor tam gaz

featured

Hendek spor tam gaz

Yeni sezon hedefini 3.Lig olarak belirleyen ve hazırlıklarına Bolu kampında hazırlanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendekspor 3 önemli isme imza attırarak transfere nokta koydu.

 

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden BAL ekiplerinden Hendekspor, Bolu’da sürdürdüğü hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bolu’da Kar Palas Otel’de kamp yapan Mavi-Beyazlılar sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İddialı bir kadro ile çıtayı yüksek tutan ve hedefini 3.Lig olarak belirleyen Hendek ekibi antrenör Mehmet Ali Honca nezaretinde sıkı bir tempoda çalışırken takımda keyifler yerinde.

TRANSFERE NOKTA

Hendekspor, Eskişehir Kurtuluşspor’dan sol bek Derviş Hüseyin Güler, Kırşehirspor’dan ön libero Onur Çelik ve Batman Petrolspor’dan Hakan Soylu ile anlaşma sağladı. Bu anlaşmalar sonrası tüm futbolcuların Bolu’da süren kampa katıldıkları bildirildi. Yöneticilerden alınan bilgilere göre transferlerin sona erdiği bildirildi. Forma savaşının had safhada olduğu ekipte idmanlar kıran kırana geçerken Mavi-Beyazlı ekip 10 günlük kamp süresince Bolu’da

3 hazırlık maçı oynayacak. Hendekspor;

14 Ağustos Salı saat 16:00 Beyoğlu Yeniçarşı,

16 Ağustos Perşembe Saat 16:00’da Silivrispor,

19 Ağustos Pazar saat 16:00 Çarşambaspor ile hazırlık maçları oynayacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!