Hendek Derbisi Hendekspor’un 1-0

featured

Bölgesel Amatör Lig’de 2022-2023 sezonunda 11.Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Hendekspor ve Hendek Dereköy ligin ilk haftasında Hendek derbisinde karşı karşıya geldi. Hendek Atatürk Stadı’nda oynanan müsabaka

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda açık bir oyun tercih ederken 35 dakikada sağ taraftan Hacı Şükrü’nün ortasına ceza sahasının içine giren Ümit Koz temiz bir vuruşla sert ve düzgün bir vuruşta topu ağlarla buluşturdu ve ilk devre 1-0 Hendek üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda her iki takımda skoru değiştirmek için büyük çaba harcasa da başka gol olmayınca Hendek derbisinde gülen taraf Hendekspor oldu. /Mehmet Kavis

Hendekspor—Hendek Dereköy: 1-0

Stad: Hendek Atatürk

Hakemler: Seyfettin Alper Yılmaz, Mehmet Topcu, Can Orhan Çelebi

Hendekspor: Bülent Sağlam, Mustafa Kurcan, Hacı Şükrü Çiçek(Umut Karataş), Mustafa Kara(Yusuf Kaan Kara), Emircan Can, Polat Ertek, Hakan Soylu, Ardahan Gündoğan(M. Enes Sığırcı), Ümit Koz, Oğuzhan Kol, Volkan Serim(Ömer Taşkın)

Antrenör: Hüseyin Aydoğan

Hendek Dereköyspor: Samet Gökberk Alp, Salih Selim Çakır, Ersin Sabır, Enes Buruşoğlu, Ömer Narrman, Berat Özcan, Muhammed Kızılyar, Burak Doğan, Yasin Şeker(Oğuzhan Mutaf), Ömer Özkan(Engin İnak), Batuhan Berke Elma (İlkay Kuş)

Antrenör: Berk Yusuf Yıldız

Gol: Dk. 35 Ümit Koz (Hendekspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!