Hendekspor Eski Başkanı Zafer Çakmak Hendekspor Mevki Ve Makamların Üstündedir

featured

Değerli Hendekspor Camiası ;

Hendekspor Kulübümüzün güncel durumu ile ilgili Eski bir başkan olmam sebebi ile bir şeyler söyleme gereği duyuyorum… Belki yeri değil , belki zamanı değil ama affınıza sığınarak artık birkaç kelime söyleme zamanı geldi diye düşünüyorum. Aslında asıl beni üzen ; ilk defa Kulübümüzün ‘’sahipsizliğini , çaresizliğini ve çöküşünün resmini gördüm’’.  Hendekspor Başkansız müsabaka hiç oynamamıştı , biz böyle bir camia değiliz…!!

Öncelikle bilinmesini isterim ki ; Yerel seçimler arifesinde HENDEKSPOR Kulübümüz üzerinden Kişi veya Kurumları siyasi amaç ile hedeflemek veya yorumlamak niyetinde değilim… Amacım HENDEKSPOR kulübümüzün hak ettiği şekilde yönetilmesi ve hak ettiği yerlerde olması gerekliliğini düşünmemdir.

Geçmişte yaşadığımız tüm sevinçlerde nasıl bir arada olmuşsak bu gün de bir arada olmamamız için bir sebep yoktur. Asıl olan HENDEKSPOR ‘dur. Beş yıl önce ‘’Süper amatör şampiyonluğu , BAL Ligi Şampiyonluğu ve 3. Lig ‘e çıkma başarıları ile MARKA olmuş bir HENDEKSPOR KULÜBÜ ‘nün geldiği durum içler acısıdır.

Yıllardır sporun içindeyim hatırlarsınız Geçen yıl kongrede de söylemiştim; Aynen sözlerimi tekrar ediyorum :

(2023 Yılı Kongre Konuşma metninden alınmıştır)

‘’’Değerli Hendekspor ailesi ; Kulübümüzde her yıl yönetici kıyımı oluyor gelecekte kulübümüze yönetici bulamayacağız , Gün Gelecek Siyasi İrade tarafından atama ile yönetici bulacak duruma geleceğiz ‘’ Bu inanın sürdürülebilir değildir hep birlikte bir araya gelerek HENDEKSPOR ailesi olarak camia olmalıyız… HENDEKSPOR KULÜBÜ camia yetkisinde icra sahibi yönetim oluşturabilecek güçtedir.’’’  Demiştim… Maalesef zaman beni haklı çıkardı…

Bildiğiniz üzere Haziran ayında HENDEKSPOR OLAĞAN kongresi var. 31 Mart seçimlerini hangi siyasi parti kazandığının önemli olmadığı bir HENDEKSPOR Birlikteliğini önemsiyorum. Açıkça söylemek isterim… Kulübümüzün idari ve sportif olarak içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurduğumuzda İçinde bulunduğumuz yerel seçim sürecini de göz önüne alarak, 31 Mart yerel seçimlerinin hemen akabinde yapılacak genel kurul ile ivedilikle gerekli tedbirlerin alınması elzemdir. Değerli HENDEKSPOR Ailesi Kulübümüzün önünde bekleyen sorunların hızla büyüdüğünü ve çözülmesi için güncel bir çabaya ihtiyacı olduğunu affınıza sığınarak tecrübem ile görmekteyim.

Bu düşüncelerim kapsamında Camiamızın Birlik Beraberliğini göstermek için ; Tüm Eski Kulüp Başkanlarım ve Yöneticilerimizi , Siyasi Parti Adayı Başkanlarımı , Belediye Başkanımı , HENDEKSPOR Kulübümüzün Antrenmanını hep birlikte ziyaret edip Teknik Kadro ve Sporcularımıza destek olmaya çağırıyorum.

HENDEKSPOR Mevki ve Makamların Üstündedir.

Saygılarımla….

Zafer Çakmak

HENDEKSPOR Eski Başkanı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!