Hedef ligde 6’da 6

featured

Hedef ligde 6’da 6

Sakaryaspor Rüstemler Tesisleri’nde çalışmalarına başlayan Sakaryaspor kafilesini ziyaret eden Başkan Ekrem Yüce, “Takımımız çok güzel bir seri yakalamıştı ve 10 maçtır yenilgi yüzü görmemiştik. Koronavirüs takımımızın şampiyonluk yürüyüşünü de etkiledi. Önümüzde normal sezonun tamamlanmasına 6 hafta var. 6 maçı da kazanacak güce sahibiz. İnşallah Sakaryasporumuz kaldığı yerden devam edecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, koronavirüs dolayısıyla liglere verilen aranın ardından Rüstemler Tesisleri’nde tekrardan toplanan Sakaryaspor kafilesini ziyaret etti. Kulüp Başkanı Cumhur Genç, Teknik Direktör Şaban Yıldırım ve futbolcularla görüşen Başkan Ekrem Yüce, ligde kalan 6 haftayı en iyi şekilde tamamlayarak Sakaryapor’un hakettiği noktaya ulaşacağına inandığını söyledi. Kulüp Başkanı Genç ise destekleri dolayısıyla Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Kaldığı yerden devam edecek

Yeniden toplanan Sakaryaspor kafilesine başarılar dileyen Başkan Ekrem Yüce, “Tüm dünya koronavirüsün etkisi altında. Çok şükür ülkemiz güçlü sağlık altyapısı ve fedakâr sağlık çalışanlarıyla virüsle mücadelede destan yazıyor. Takımımız da çok güzel bir seri yakalamıştı. Çok iyi gidiyorduk, 10 maçtır da yenilgi yüzü görmemiştik. Normal sezonun tamamlanmasına 6 hafta var. Lig hazırlıkları da Haziran ayının ortalarına kadar devam edecek. İnşallah Sakaryasporumuz kaldığı yerden devam edecek ve şehrimize çifte bayram yaşatacaktır. Sizler de çalışmalarınızda sosyal mesafenize dikkat edin, tedbiri elden bırakmayın. Başarılar diliyor, sağlıklı bir şekilde sezonun geri kalanının tamamlanmasını temenni ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!