BOKSÖRLERE PLAKET

featured

BOKSÖRLERE PLAKET

            Harmanlıkspor boks takımı Boks antrenörü Ertuğrul Akgün bu yılki ilk kahvaltısını Kırkpınar Burnaz çay bahçesinde sporculara plaket vererek günü kutladılar.

Uzun yıllardan bu yana ramazan aylarında çeşitli mekanlarda  sporcularınla  iftar yaparken bu yılki ramazan ayı Corona Virüs nedeniyle bir araya gelemediklerinden iftar yapamadıklarını söyleyen Milli Takım Antrenör ve Türkiye Profesyonel boks Federasyonu as başkanı  Ertuğrul Akgün sporcularının bir kısmını açık havada göl kenarında bulunan Burnaz çay bahçesinde buluşarak Sabah kahvaltısı vererek sporcularına günün anısına plaket vererek sporcuları onurlandırdı.

Burnaz çay bahçesi sahibi Mehmet Burnaz bu güzel günde sporculara plaket verdi.

Boks Milli takım antrenörü Ertuğrul Akgün bu günün en güzel anısı olarak Burnaz Çay bahçesi sahibi Mehmet burnaza bize göstermiş olduğu güzel ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim derken sporcularımın başarılı bir sezon geçirmeleri nedeniyle günün anısına plaket verdim .

Sakaryalı boks sporunu seven tüm gençlerimizi yeni Statta K 3 blokta bulunan boks salonumuza bekliyorum dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!