2. HENDEK BOKS GECESİ SONA ERDİ

featured

Hendek Belediyesinin destekleriyle Akburak Spor Kulübü organizatörlüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Hendek Boks Gecesi İl – ilçe protokolü ve sporseverlerin katılımıyla Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşti. Başkan Babaoğlu ve protokol üyeleri tarafından turnuvada mücadele eden sporculara ödülleri takdim edildi.

SPORSEVERLERDEN YOĞUN İLGİ

Uluslararası birçok sporcunun katıldığı 2. Hendek Boks Turnuvası Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazar yerinde gerçekleşti. Düzenlenen turnuvaya Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, MHP Pamukova İlçe Başkanı Şükür Salih, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Atilla Balcıoğlu, MHP Hendek KAÇEP Komisyonu Başkanı Zübeyde Gürbüz, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Sıtkı Yaz, SUBÜ Arifiye SADEM Müdürü Doç. Dr. Serhat Küçük, Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Selçuk Aydın, Arifiye ARSİADER Başkanı Fatih Yeter, Sakaryalı İş İnsanları, antrenörler, sporcular ve çok sayıda sporsever katıldı.

ULUSLARARASI SPORCULAR YARIŞTI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasından ardından açılış ve selamlama konuşmaları ile devam eden program, minik sporcuların gösteri müsabakasıyla başladı. Büyükler ve Yıldızlar kategorisinde Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Özbekistan, Çeçenistan, Rusya, Gürcistan ve Afganistan’dan toplamda 26 sporcu kıran kırana mücadele etti. Müsabakaları büyük heyecanla takip eden protokol üyeleri maçların sonucunda kazanan sporculara ödüllerini takdim etti.

ÖDÜL KAZANAN SPORCULAR

48 Kg’da Ege Sevim Yıldız, 51 Kg’da Ahmet Ezel, 54’kg’da Umuthan, 57 kg’da Abdulsamet Çevik Madalya ve kupa kazanırken, 60 kg’da Bedirhan Akburak, Hilmi Raşit Akburak ve Enes Uysal, 63 kg’da Zekeriya Akarsu, Kahan Eren Ökden, 67 kg’da Ömer Faruk Türk, Baran Kırmacı, 70 kg’da Muhammet Atakov ve Abdolaziz Nazari, 80 kg’da Rıtvan Hüseyin İhtiyar ve Berat Kırmacı altın kemerin sahibi oldu.

ANTRENÖR AKBURAK’TAN TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda Akburak Spor Kulübü ve Milli Takımlar Boks Antrenörü Ferhat Akburak, destek ve katkılarından dolayı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ve ekibine teşekkür etti. Akburak, “ Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Hendek Boks Gecesi’nin başarıyla düzenlenmesi için bizlerden desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na ve ekibine göstermiş oldukları çaba ve desteklerden ötürü sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Umarım Hendekli sporseverlere heyacanlı ve seyir zevki yüksek güzel bir akşam yaşatmışızdır” diye konuştu.

BAŞKAN BABAOĞLU: SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Hendek Belediyesi destekleriyle Akburak Spor Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen 2. Boks gecesi hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “Hendek’in birlik ve dayanışma içinde olmasını sağlayan bu tür etkinlikler, topluluğumuzun daha da büyümesine fayda sağlarken, Hendek’in sosyal dokusunu da güçlendiriyor. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta Akburak Spor Kulübüne, birçok ülkeden ve ülkemizin birçok ilinden katılmış olan birbirinden değerli sporcu ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte, Hendek için çalışmaya devam edeceğiz. Spora ve sporcuya desteğimizi sürdüreceğiz. Bizleri burada yalnız bırakmayan Hendekli sporsever vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum ”dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!