Sapanca’ya Ereğli hafif geldi 4-0

featured

Sapanca’ya Ereğli hafif geldi 4-0

Bal Ligi Temsilcimiz Sapanca Gençlikspor evinde oynadığı   A. Kadir Demirağ’ın yönettiği  Hazırlık maçında Karadeniz Ereğlispor   her iki yarıda golcüleri  Yusuf 2 Onur 2 golleriyle 4-0 yendi.

Geniş kadroya sahip olan Sapanca Gençlik spor  Karadeniz Ereğlispor karşısında maçın henüz başlarında Yusuf’un golüyle  1-0 öne geçti sahanın  yıldızlarından Yusuf   kendisinin ve Takımının 2  golünü  attı 2-0 iyi futbolunu sürdüren  Yeşil Beyazlılar Onurun golüyle  durumu 3-0 getirdi bu gollerden başka her iki Takımda  gol atamayınca devre Sapanca Gençlik sporun  3-0 galibiyetiyle sona erdi.

Her iki Takımda bol bol oyuncu değiştirdi

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki Takımda   bol bol oyuncu değişikliğine gidince güzel futbol ortadan kalkmasına rağmen   Yeşil Beyazlı Baldaki Temsilcimiz onurla kapanış golü atınca  maçta 4-0 Sapanca Gençliksporun galibiyetiyle biterken  Sapanca Gençlik ilk yarıda harika oynarken ikinci yarıda  frene basınca    farka gitmediler.

Sapanca Gençlikspor Antrenörü  Ali Asım Balkaya  Karadeniz Ereğlisporu   hazırlık maçında farklı yenmemiz  lig için ölçü   değil diyen Balkaya önemli olan liglerin  başlamasına kadar  iyi hazırlanıp hedefimiz Şampiyonluksa çok koşarak hedefe varırız dedi.

(Rahmi Çapa )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!