Hedef 3. lig

Hedef 3. lig

İlçenin desteğini arkasına alan Hendekspor yönetimi Serdivan’da spor basınıyla buluştu, 3. Lig’e hazır olduklarının mesajını verdi

BAL’da ilk yarının son haftasına lider giren Hendekspor yönetimi ve teknik heyeti önceki akşam Serdivan’da spor basınıyla akşam yemeğinde buluştu, 3. Lige hazır olduklarının mesajını verdi. Hendekspor Yönetiminin Serdivan’da düzenlediği yemekli toplantıya Sakarya’daki spor yazarları yoğun katılım gösterdi. Toplantı, Hendekspor Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay’ın konuşmasıyla başladı.

Hendekspor Basın Sözcüsü Fatih Enes İlkay “3. Lig’e çıkacağımıza yönetim olarak inancımız tam. Takımımıza, Teknik Heyete çok güveniyoruz. Çok iyi bir yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Basının desteğiyle Sakarya’da ikinci bir takım daha profesyonel lige çıkacaktır. Hendekspor’un 3. Lig’e çıkması Sakarya şehrine ve Sakaryaspor’a büyük katkı sağlar. 12 maç oynadık. 9 Galibiyet, 2 Mağlubiyet ve 1 Beraberlik aldık. Teknik Heyetimize ve takımımıza çok güveniyoruz. Her zaman onların arkasındayız. Sizlerden ricamız, bize haber sayfalarınızda daha çok yer verin, bizi motive edin” dedi.

Hendekspor Başkanı Sadettin Meraklı ise “Başkan İrfan Püsküllü eski yönetimimizde Belediye Başkanı olarak değil, Yeşilyurt İnşaat olarak görev aldı. Bölgesel Lige çıktıktan sonra oluşturduğumuz yeni yönetimde yer almasa da, maddi ve manevi olarak Yeşilyurt İnşaat olarak yanımızda yer alacağını, bu desteğini belediye başkanlığına aday gösterilmese bile devam edeceğini bize söyledi” diye cevap verdi.

Hendekspor 5 bin

kişiye oynuyor

Asbaşkan Zafer Çakmak “Hendek’li milletvekillerimiz Ümit Dikbayır, Levent Bülbül, İlçemizdeki bütün politikacılar maçlarımıza geliyorlar, telefonla arıyorlar. Turgut Babaoğlu, İrfan Püsküllü eski başkanımız, eski milletvekilimiz Ali İnci her türlü yardımda bulunuyor. Hendekspor 5000 kişiye oynuyor. İlçe halkı Hendekspor’la bütünleşti, bu da bize güç veriyor. Biz Sakaryaspor’un marka değer olmasına hizmet ediyoruz. Hendek şehri Hendeksporla bütünleştiği için siyasi kaygılarımız yok” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!