yıldırım dönemi başladı

yıldırım dönemi başladı

Sakaryaspor teknik direktörlüğüne 3 kez Şaban Yıldırım getirdi

İsmail Ertekin ile yolların ayrılmasının ardından Sakaryaspor yönetimi Şaban Yıldırım’ı teknik direktörlük görevine getirdi. Sakaryaspor başkanı Cevat Ekşi, başkan vekili Cumhur Genç ve yöneticilerle birlikte basının karşısına geçen Yıldırım soruları da yanıtladı.

 

Şaban Yıldırım’ın yardımcılığını ise Mesut Ünal’ın murat  balaban Sabahattin yenilmez, kaleci  antrenörü  Sinan Sevim yapacağı öğrenildi.

basın toplantısında başkan Cevat Ekşi, başkan vekili Cumhur Genç ve Şaban Yıldırım açıklamalarda bulundu. Başkan Cevat Ekşi, “İsmail hocamıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ettik. Kan değişikliği gerekliydi. Şaban hocamız Sakaryaspor’a daha önceleri de çok büyük hizmetleri vardı. Bizde Şaban hocamızla devam etme kararı aldık.”

Teknik direktör Şaban Yıldırım, “Her şeyden önce yine karşınızda olmak çok güzel. Burada iki kat sorumluluk hissediyorsun. Bir yan dan da evimdeyim. Sezon başında geniş bir kadro kuruldu. Ufak tefek sıkıntılar yaşandıktan sonra İsmail Ertekin göreve geldi. Kendiside benim çok iyi dostumdur. Çok güzel çıkışla seri yakaladı takımımız. Bulunduğumuz yer itibariyle umutlu olmamızı gerektiren durumlar var. 3-4 hafta öncesine göre 1.Lig hedefler belki zayıfladı ama hala mevcut.

 

Başkan vekili Cumhur Genç, “Sayın İsmail hocamız geldiğinde durumumuz ortadaydı. Sahada takıma çok faydası oldu. Dün giderken gösterdiği karakter ve göstermiş olduğu adamlık unutamayacağımız bir gün yaşattı.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!