Sakaryada seminer rüzgarı

Sakaryada seminer rüzgarı
Sakarya Hakemliği tarihinde ilk kez MHK nın düzenlediği bir seminere ev sahipliği yaptı. Bölgesel seminerde yaklaşık 80 yakın hakem ligin sonlarına doğru klasmanlarında maç almak adına Kondiksiyon testinde şartları yerine getirmek adına koşmak zorunda oldukları kondiksiyon testinde büyük efor sarf ettiler. Sakarya’nın Uluslararası ölçümlerdeki atletizim pistinde yapılan kondiksiyon testine MHK nın iki numaralı ismi 2 Bölge sorumlusu Mustafa Çulcuda katıldı. Sakarya’nın klasman hakemleri içinde iki vire vardı. Daha öncede koşamayan Utku Kocaer ve Sinem Çetin yine koşamadılar ve klasman düştüler.
GÜNÜN YILDIZI AHMET KEMİKSİZ
Atletizm pistinde başlayan gün Çark Mesireye yakın yerde olan Köfteci İsmail’de yenilen yemekle noktalanırken burada duygusal ve neşeli anlar yaşandı. ASKF Başkanı ve TFF Sakarya Bölge müdür ününde katıldığı yemekte kısa bir süre önce görevinden kendi isteği ile ayrılan eski İHK Başkanı Ahmet Kemiksizoğluna MHK Başkan yardımcısı ve 2 bölge sorumlusu Mustafa Çulcu kendisine Derneğin hazırlattığı plaketi verdi. O anda Ahmet Kemiksiz oğlunun duygulandığı gözlerden kaçmadı. Bu süreçte MHK Başkan yardımcısı Mustafa Culcu ve İHK Başkanı Şükrü Özkan Ahmet Kemiksizoğluna yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.
ALKIŞLAR DERNEĞE
Sakaryada bir ilk gerçekleşirken bu süreçte TFFHGD Sakarya Şubesi yönetimi bu süreçte gösterdiği hizmet ,katılımcılardan alkış aldı. MHK Üyesi Mustafa Çulcu ,, yaptığı konuşmada şunları söyledi. Ben Sakaryaya uzak değil çok yakınım. Buradaki gelişmelere yakinen şahidim. Bu gün Sakarya’da görev yapan arkadaşlarımız genç olabilirler, ancak onlar bulundukları alandaki hizmet anlayışı çabuk adapte olacak yapıdalar. Ben onlara güveniyorum sizde güvenin dedi. Mustafa Çulcu Sakaryada ilk kez gerçekleşen Seminer mevcut şartlar içinde mükemmel geçmiştir. Bu konuda Dernek yönetimini, İHK yetkililerini yürekten kutlarım. Çulcu son sözleri içinde Sakarya artık yıl içi seminerler için her an düşüneceğimiz il olmuştur dedi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!