Ömer Bektaş’tan destek

featured

Ömer Bektaş’tan destek

Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) sonra Ahmet Kemiksizoğlu’nun istifasıyla boşalan İl Hakem Kurulu Başkanlığına Şükrü Özkan ve ekibi atanmıştı. Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretin de bulunarak destek verdi.

Birlik ve beraberlik mesajı

Hayırlı olsun ziyaretinde duygu ve düşüncelerini paylaşıp, birlik ve beraberlik mesajı veren Sakarya Amatör Futbolcular Dernek Başkanı Ömer Bektaş, “Taban birlikleri olarak her zaman bir arada olmamız gerekiyor ve istişare içinde bulunmalıyız. Yeni yönetimi ve değerli dostlarımı öncelikle tebrik ediyorum. MHK Genel merkez ile olan ilişkilerini, sıcak temaslarını biliyorum. Bunu en iyi şekilde değerlendireceklerini ve Sakarya futboluna değer katacaklarına inanıyorum. Sakarya’mıza çok büyük katkı sağlayacaklardır. Klasman hakemlerinin bölgesel atletizm test koşuları da ilk defa Sakarya’da yapılacak olması da göreve gelir gelmez ilk icraatları oldu. İlimizin böyle bir organizasyon ve faaliyete ev sahipliği yapacak olması da bu durumu özetlemiş oldu. İkili, beceri ilişkiler çok önemli. Şükrü Özkan ve ekibinin arı gibi çalışıp büyük başarılara imza atacakları daha şimdiden görülüyor. Atletizm pistinde görev alacak hakem arkadaşlarımızı ve görev alan tüm kardeşlerimizi kutluyorum. Hepsinin hakemlik kariyerini de biliyorum, tecrübeleri ile katkı sağlayacaklarına da inancım tamdır. Değerli dostum Şükrü Özkan ve ekibine başarılar diliyorum”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!