Yaşar Zımba “Gurur Duydum”

featured

Yaşar Zımba “Gurur Duydum”

Sakarya amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Yaşar Zımba, SASKF başkan yardımcısı olan Uğur Kobaş’ın Dünya Karate federasyonu hakem kuruluna atanmasından dolayı gurur duyduğunu dile getirdi.

Zımba sözlerine şu şekilde devam etti.

SASK federasyonunda amatör salon sporlarından sorumlu başkan yardımcısı olan Uğur Kobaş Mayıs ayında Avrupa Karate federasyonu hakem kuruluna, 23 Kasım tarihinde Dünya Karate federasyonu hakem kuruluna ve 24 Kasım tarihinde Türkiye Karate federasyonu hakem kuruluna atandı. Uğur Kobaş’la ne kadar gurur duysak azdır.

İlimizde spor adına bu kadar meziyete sahip uluslararası düzeyde görev alan spor adamları çok nadir yetişir. Ben 40 yılı aşkın süredir sporun içindeyim, uluslararası düzeyse ilimizde böylesine bir değeri görmedim. Bu kardeşimiz 30 yılı aşkın süredir ilimize, ülkemize sporcu, antrenör, hakem ve idareci olarak hizmet eden bir  kardeşimizdir ve takdiri, taltifi hak ediyor.

Sportif anlamda çoğunlukla sporcular ödüllendirilir ve desteklenir. Ancak Spor kamuoyunun ve ilimiz idarecilerinin bu kardeşimize sahip çıkarak işlerini kolaylaştıracak ortamları sağlayarak destek olması gerekmektedir.

Ulusal çıkarımız..

Bu destek bizim ulusal çıkarımızdır. Yarınlarda Uğur Kobaş’a sağlanan bu destek sportif başarı olarak ülkemize geri dönecektir.

Başkan yardımcım Uğur Kobaş’a yeni görevlerinde başarılar dilerken ülkemiz adına hayırlı olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!