Birkaç iyi adam

featured

Birkaç iyi adam

Sakaryaspor kart cezaları nedeniyle farklı isimlerle sahaya çıktığı Bayrampaşa maçını, günün içinde parlayan birkaç başarı ismiyle kazanıp, evinde üç puan coşkusu yaşadı.. Sakaryaspor iyi oynamadı. Sakaryasporun bu oynadığı ligin tamamını taşıyamaz. Olmayanların varlıkları çok fazla hissedilmese de ,bu futbol manzarası ışık saçmıyor. Bayrampaşa ilk yarıda iki net pozisyona girdi. Biri auta gitti, birini gününde olan kaleci Ozan çıkardı. Bayrampaşanın ikinci yarı baskısı için de de Ozanının hünerli elleri vardı. Gelelim Sakaryasporun nasıl kazandığını yorumlamaya. Mücadele var ,ileriye taşınamıyoruz. A.Kadir kontrolsüz güç ve el freni gibi oynuyor. Takımın gol yollarındaki en etkili ismi Ercağ gayretlimi gayretli. Üretilen, tehlike oluşturulan bütün pozisyonlarda o var. İki gol dede onun ayak izlerini gördük. Fikret’in attığı goldeki etkisi ,Hacı Ömere attırdığı al bunu ağlara gönder misali verdiği günün asisti, tam bir usta işiydi. Ercağın bir eksiği var, gol noktalarında öldürücü hamleleri yok. Demek ki bu yer için Ercağda aranan golcü kanıyla uyuşmuyor. Devam edelim Sakaryasporu anlatmaya .  Fikret  birkaç iyi adam başlığı içinde bana göre başrollerdeydi.

Hücuma katkısı ,savunmadaki duruşu ile bu başrol oyunculuğunu fazlasıyla haket ti. Kart cezalılarının olmadığı günde sırtına forma uzatılan Anıl Taşdemir günün bir başka başarılı ismiydi. Bana sorarsanız bu çocuk ona uzatılan şansı iyi değerlendirdi. Gelelim takım içindeki antibatik fotoğraf veren resimlere . zafer zırt pırt kafasına görev takılıyor. Rakip onun kafa üstünlüğüne önlem alınca havada askılı kaldı. İleri çıkışlarda geriye dönüşleri rötarlı olunca Buraka fazla iş düştü. Bu arada Ozanın alacağı topa soktuğu anlamsız ayak, az daha rakibe beraberlik armağanı olarak geri dönecekti ki ,bereket top az farkla auta gitti. Ha Burak’ta havalarda. Kendine aşırı güvenden yaptığı el hareketi penaltıya davetiye çıkarmaya çok müsaitti.

Sakaryaspor maçı için ilk kez Atatürk stadına naklen yayın karargahı kuran Kanal A yorumcuları ne der bilemeyiz ama ,bu pozisyonda bize göre  hakem şansı Sakaryaspordan  yanaydı.zafer ve Burak için Tuncay şanlıya bir ağbi nasihatı gitsin,bu ikilinin havasını al kulak çek. Bu kardeşler yapacakları işleri yapsalar daha iyi olur. Yapılan değişimler içinde birkaç kelam edelimde, bu iş fazla uzamasın. Kötü günde çıkacak çok adam vardı. Ancak çıkanların yerine girecek oyuncu adı Furat Koç olmaz be. Bu çocuk üflesen yıkılacak fiziki özelliği ile bu takımın kulübe inde bile fuzuli işgalci oyuncu olur. Neyse gün bereket kazasız belasız bitti. Kazanmak tabiki kolay olmuyor. Tarsustan sonra üzerine ilave edilen Bayrampaşa üç puanı zorda olsa şanlı ve ekibini yukarıda tuttu. Naklen yayınıyla, seyreden coşkusuyla geride kalan Pazar, iyi Pazar olarak kayıtlara geçsin. Birkaç sözde hakem için edelim. Çünkü birinci Fikret golünde yardımcının ofsayt kararına uymayarak reysen golü verdi. Bitmedi ceza sahası içindeki penaltı pozisyonlarına bakmadı. Hele hele Burakın elini uzattığı topa omuz yorumu yapması Sakaryaspor adına hakem şansı olarak bir kenara not edilmeli.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!