Yalı istediğini aldı

Yalı istediğini aldı

Süper Amatör Küme A Grubu dördüncü haftasında Kocaali Sahilspor ve Karasu Yalıspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadele 2-1 Yalıspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yalı göz doldurdu

Süper Amatör Küme A Grubu’nda Kocaali Sahilspor ve Karasu Yalıspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 19. Dakikada Emre’nin golü ile 1-0 önce kapatan turuncular müsabakayı da 2-1 kazanmasını bildi. İlk yarısı iki ekibin karşılıklı atakları ile tamamlanan mücadelede ikinci yarıya baskılı başlayan taraf konuk ekip Yalıspor oldu. Sahilspor kalesinde çok sayıda net pozisyon yakalayan Karasu temsilcisi aradığı golü 69’da Caner ile buldu.

Baskı sonuç vermedi

İki farklı geriye düştükten sonra gol için baskısını artıran Sahilspor 76. Dakikada Burak’ın golü ile farkı bire indirse de mavi beyazlı ekibin son dakikalardaki baskısı skora yansımadı. Karşılaşma 2-1 Karasu Yalıspor üstünlüğü ile sonuçlandı. Alınan 2-1’lik skorla galibiyet sayısını ikiye yükselten Karasu temsilcisi 7 puanla üst sıraları zorlarken, 1 puanlı Kocaali Sahilspor tehlike sınırından uzaklaşma ümidini bir sonraki haftaya bıraktı.(Kocaali erman cınasoğlu)

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Yunus Aytekin Atabek*** Hakan Can Yılmaz*** Sunay Kayar***

Kocaali Sahilspor: Furkan* Helim* Burak** Eray* Serhat** Halit* Mustafa* Gökhan* A. Şükrü* (Furkan A*) Enes* (Rıdvan*) Selçuk* (İsa*)

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Karasu Yalıspor: Haluk*** İsmet*** Emre*** Yusuf*** Caner*** Zafer*** Muhammet*** Ö. Faruk C.*** (Ö. Faruk T.*) Ali*** Orhan*** (Aykut*) Hakan*** (Edip*)

Antrenör: Fikri  Yılmaz

Goller: Dk. 76 Burak (Kocaali Sahilspor) Dk. 19 Emre, Dk. 69 Caner (Karasu Yalıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!