Kuzey derbisi Güven’in:0-1

Kuzey derbisi Güven’in

Süper Amatör Küme B Grubu’nun kuzey derbisinde gülen taraf Karasu Güvenspor oldu.

Denk güçler

Süper Amatör Küme B Grubu dördüncü haftasında Kocaalispor ve Karasu Güvenspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Denk güçlerin puan için kıyasıya mücadele ettiği kuzey derbisi Karasu Güvenspor’un 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada pozisyon açısından üretken olan taraf Karasu Güvenspor olsa da Kocaalispor’un formda kalecisi Ender kritik kurtarışları ile adeta maça damga vurdu.

Zirveye yakın takip

Özelikle ikinci yarıda zaman zaman sertleşen karşılaşmada eşitlik son dakikalarda gelen golle bozuldu. Konuk ekip Karasu Güvenspor 85. Dakikada Emirhan’ın golü ile üstünlüğü yakaladı. Kalesinde gördüğü golün ardından beraberlik için yüklenen Kocaalispor son dakikalarda ürettiği üç net pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşma Karasu Güvenspor’un 1-0’lık galibiyeti ile noktalandı. Haftaya 4 puanla giren Karasu Güvenspor alınan galibiyetle puanını 7’ye yükselterek zirveyi yakın takibe aldı. 1 puanlı Kocaalispor ise grubun son sırasına geriledi.

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Serkan Önsal*** Cem Harman*** Enes Ayar***

Kocaalispor: Ender*** Akın* Onur* Muzaffer* Sercan* Kamil* Melih* Barış* (Abdulaziz*) Aytaç* (Talha*) Uğur* Emre* (Muhammed*)

Antrenör: Hakan Ünal

Karasu Güvenspor: Ömer*** Tunahan** Yıldıray** Muhamadov*** Emirhan*** Hasan** Hakan*** Onur*** (Kaan*) Semih** Cebrail** (Oğuzhan*) Polat** (Can**)

Antrenör: Zeki Nalçacıoğlu

Gol: Dk. 85 Emirhan (Karasu Güvenspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!