VEDAT YAŞLICA !YÖNETİMİ KUTLADI

“Sakaryaspor bir sevdadır, karşılıksız sevgidir” diyerek sürekli Sakaryaspor sevdasından bahseden ve bunun altını sıkca çizen Sakaryaspor’un eski kulüp başkanlarından, taraftarlara bugüne kadar en yakın başkanlardan birisi olan, başarılı iş adamı Vedat Yaşlıca, Sakaryaspor yönetimine talip olup aday olan, oy kullanan tüm Sakaryaspor delgelerine tebrik ederek teşekkür etti.

Sakaryaspor 3. lig de olmasına rağmen 3 güzel yönetimin kulüp yönetimine talip olmasının değerine değinen Yaşlıca “Seçimi kazanan İsmail Gürses ve ekibine cani gönülden başarılar dilerim. Sakaryaspor’un bir marka olduğunu ve seveninin de ne kadar fazla olduğunu bir kez daha gördük. sakaryaspor başkanlık ve yönetimi için 3 liste yarıştı. Burada kaybeden yoktur. Sakaryaspor kazanmıştır. Liste çıkartan tüm arkadaşlarımızında mevcut yönetime kayıtsız şartsız destek vermeli. Kim hangi vaatler ve planları varsa mevcut seçilen Sakaryaspor kulüp başkanı İsmail Gürses ve ekibine katkı da bulunmalı. Burada mühim olan başkan veya yönetici olmak değil, Sakaryaspor’a hizmetkar olmaktır. Bu mantık da hareket edersek başarıya ulaşır, birliği sağlarız. Bizler üstümüze düşeni dün olduğu gibi bugünde yerine getirmeye, destek vermeye hazırız. Bu bağlamda seçimlerin Sakaryaspor’umuza hayırlı olsun ve umarım şampiyonlukla sonuçlanan bir lig olur” şeklinde çok güzel mesajlar verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!