Uğur Kobaş Ayağının tozuyla İtalya’da

Uğur Kobaş Ayağının tozuyla İtalya’da

14.15.16 Aralık tarihleri arasında Dünya Karate Federasyonu, Dünya gençler ligi turnuvası İtalya’nın Venedik kentinde yapılacak.

Pazar günü akşamı Çin Şanghay’da Seri A maçı bittiği gibi yola çıkan, Pazartesi günü Sakarya’ya gelen Dünya Karate federasyonu hakem kurul üyesi Uğur Kobaş Çarşamba Sabahı Ayağının tozu ile Dünya gençler ligi turnuvası için İtalya’ya gitti.

İtalya’da yapılacak olan gençler ligine Dünya Karate federasyonu tarihinde yaptığı maçlardaki en yüksek rekor katılım olacak.

67 ülkeden 2651 sporcu turnuvaya katılacakken,  bu rekor katılımlı turnuvanın baş hakemi’de Uğur Kobaş olacak.

Dünya Karate federasyonu hakem kurul üyesi Uğur Kobaş ‘kurul içindeki görev dağılımı ile İtalya maçı baş hakemliği bana verildi. İlk defa bu kadar yüksel bir katılım ile bir uluslararası Karate turnuvası yapılacak. Bu da bize düştü. Açıkçası yüksek katılımdan dolayı çok zorlu bir turnuvaya olacak. Sabah 08.00 de başlayıp gece 11.00 lere kadar, 12 müsabaka alanı yaparak turnuvayı başarılı bir şekilde bitirmeye çalışacağız. Dedi

Kobaş Pazartesi günü yurda dönecek.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!