U-15 İki takım, önümüzdeki sezon A Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

featured

U-15 B Liginde son maçlar önceki gün oynandı. Derbiyi kazanan Kırmızı-Beyazlı ekip mutlu sona ulaştı

TEK ŞAMPİYON

İki takım, önümüzdeki sezon A Liginde mücadele etmeye hak kazandı.

Derbi: Kıran kırana mücadelenin yaşandığı U-15 B Ligi Play-Off çekişmesinde son karşılaşmalar önceki gün sahnelendi. Grubunu ilk ikide bitirecek iki takımın önümüzdeki yıl A Liginde mücadele etme hakkı kazanacağı büyük yarışta gözler Arifiye Belediyesi Spor Tesislerindeydi.

Grup birincisi Ada Futbol Kulübü ile ikinci Sakarya TEKspor’un arasındaki derbi beklendiği gibi kıran kırana geçti. Oldukça çekişmeli gelen karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan TEKspor, ligi lider bitirerek şampiyon oldu.

Kupa: Derbi maçta alınan skor ile birlikte Sakarya TEKspor ve Ada Futbol Kulübü, önümüzdeki yıl A Liginde mücadele etmeye hak kazandı. Maçtan sonra düzenlenen törende alkışlanan bu iki takımın futbolcuları, kupa ve madalyalarını aldılar. İki takımı ödüllendiren Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Genel Sekreteri Ahmet Silahçı, yönetici Fevzi Çolak, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Kocatöngelspor Kulüp Başkanı Çetin Ulaş ve Sakarya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel, gençleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!