TEK-HACIMERCAN DA KARIŞTI

featured

TEK-HACIMERCAN DA KARIŞTI

1.Amatör Futbol Ligi A Grubunda şampiyonluk hesapları yapan ve bu hedef doğrultusunda lider TEK Spor maçına mutlak galibiyet için çıkan Sapanca Hacımercanspor, olaylı maçtan 2-2 beraberlikle ayrılınca şampiyonluk şansını son maça bıraktı

ALİ SAİD’DEN CAN SİMİDİ

Karşılıklı düello şeklinde geçen maçın ilk golünü ev sahibi TEK Spor, Yusuf Can ile öne geçti. Bu gole Tanju penaltı ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı. Maçın 2.yarısında orta saha mücadelesi vardı. TEK Spor, son dakikalarda oyuna giren golcü futbolcusu Giray ile yeniden öne geçse de Hacımercanspordan Ali Said, altın değerinde golüyle takımına beraberliğe getirdi. Bu skor iki takıma da yaramazken şampiyonluk şanslarını son maça bıraktı. TEK Spor son maçta ligde kalma mücadelesi veren Akyazı Çınarlık Gençlik ile deplasmanda oynarken, Hacımercanspor takımı ise play off’u garantileyen Hanlıköyspor ile kendi sahasında karşılaşacak. 2 takımın kazanması halinde TEK Spor, 2 takımdan birinin kazanması halinde ise o kazanan takım Süper Amatör Ligine direkt çıkacak. Yenilen veya berabere kalan ise Play off oynayacak. Bu arada bu maçın bitiminden hemen sonra her iki takımın oyuncuları birbirine girdi ama kırmızı kart falan çıkmadı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!