Bayramlar berabere kaldı 2-2

featured

Bayramlar berabere kaldı 2-2

Saha Erenler Atatürk

Hakemler Mert Elbahadır *** Önder demir *** Sedat Yılmaz ***

Tekspor Yasin * Arda ** M.Ali ** Melih ** Erkan ***  M.Erdi ** Murat * Ömer Kazım ** Kubilay ** Zekeriye ** Yusuf  **( M.Giray **)

Antrenör Bayram Çolak

Hacımercanspor Hilmi * Furkan * Emre * Oktay  * Ali Said ** Mustafa * Erhan * Levent * Mustafa  Hüseyin * Tanju ** İbrahim

Antrenör Bayram Ay

Goller  Dk 18 Erkan  Dk 86 M.Giray ( Tekspor)  Dk 29 (P) Tanju Dk 89 Ali Said ( Hacımercan)

Erenlerde Klasman ligi B grubunda 41 punalı Tekspor ile 40 puanlı Hacımercansporun mücadelesinde dört gol ve maç sonu çıkan kısa süreli olaylar vardı. Erenlerde  Süper lige çıkmak adına üç puan hedefleyen iki takımın mücadelesinde   ilk gol 18 dakikada Erkanla Tekspordan geldi. Hacımercanspor bu gole Tanju’nun 29 dakikada penaltıdan attığı golle karşılık verdi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle  1-1 bitti. Beraberliğin Tekspora avantaj sağlayacağı mücadelenin ikinci yarısında  son dakikalara iki gol yansıdı. 86 dakikada  M.Giray attı Tekspor yine öne geçti 2-1. Hacımercanspor  bu gole 89 da Ali Saidle karşılık verdi ve karşılaşma 2-2 bitti. Bu musabakada yenilen dört goldede kaleci ve savunma hataları ön plana çıktı.  Maç sonu saha karıştı. Kısa süreli arbedenin ardından, sağ duyulu sporcular, yöneticiler ve emniyet güçleri olayları bastırdı ve olaylar büyümeden sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!