Süper’de Ali Arslan Play-Off Ferizlispor Vs Serdivanspor canlı yayın bilgileri…

featured

Sakarya Süper Amatör Lig Ali Arslan Play-Off Müsabakaları Cumartesi Günü Ferizlispor – Serdivanspor’u Erenler Atatürk Stadı 1 Nolu Sahada ter dökecek. Peki, Ferizlispor-Serdivanspor maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak. İşte Omay Medya’nın bu hafta YouTube üzerinden canlı yayınlayacağı maçlar…

Sakarya Süper Amatör Lig’de play-off heyecanı bu haftasonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. Tek devreli lig uslüne göre oynanacak olan maçların ardından grup lideri olan takım Bölgesel Amatör Lig’e yükselirken ikinci olan takım Baraj maçı oynayacak.

Sakarya Süper Amatör Lig Ali Arslan Play-Off Mücadele öncesi futbolseverler müsabakanın kanal bilgilerini araştırıyor. Ferizlispor-Serdivanspor maçı Cumartesi Günü Saat 15:00 de Omay Medya’nin Youtube kanalı üzerinden canlı olarak ekranlara gelecek.

SMART TV’LERİNİZDEN YOUTUBE OMAY MEDYA KANALINDAN İZLİYEBİLİRSİNİZ.

Smart TV’lerinizden Youtube Omay Medya Kanalına Girip Canlı Naklen Yayını Cumartesi Günü 15:00  den İtibaren İzleyebilirsiniz. Keyifli Seyirler Dileriz..

YOUTUBE OMAY MEDYA KANALIMIZA ABONE OLUP DESTEK VEREBİLİRSİNİZ..

Youtube kanalımıza abone olup, ücretsiz bir şekilde bize destek verebilirsiniz. Videonun altına yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Kanalımıza Destek Vermek İçin Tıklayınız .

⇓ CANLI YAYIN BAŞLAYINCA AŞAĞIDAN İZLİYEBİLİRSİNİZ ⇓

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!