Süper Amatör Küme B grubu 26.Haftanın Maçları

featured

Çark Playofu gördü 4-1

Süper Amatör küme B grubunda Cumartesi günü sadece üst sırada Playoftan yer kapma savaşı veren iki takımın maçı oynandı. Erenlerde Sakarya çarkspor ,Akyazı Kuzuluksporu 4-1 yenerek bu maça umut bağlayan Alağaçsporun umutlarını yok etti. Kuzuluksporu yeni Transfer Furkan İğdenin 3 golle hat Rick yaptığı maçta Görkem Bostanın attığı golle Kuzuluksporu 4-1 yenerek B grubunda adını Playofa yazdırdı. Konuk Kuzuluksporun tek golünü Semih kaydetti.

Alaağaç kazandı ama .. 6-1

Alaağaçspor kulakları Erenlerden gelecek sonuca endeksli olarak çıktığı Kocaali deplasmanında 6-1 le farklı kazandı ama, Erenlerden Sakarya .çarkın galibiyet haberi  gelince bu sonuç Alağaçsporu mutlu etmedi. Kocaalisporu farklı yenen Alaağaçsporun gollerini Eren (3) Görkem, Beyazıt ve Sinan kaydetti. Ev sahibi Kocaalisporun tek golünü ise Furkan kaydetti.

*****

B Grupunda işlem tamam

Süper Amatör küme B grubunda hem alt sıralarda ,hem üst sıralarda her şey netleşti. Bu grupta daha önce Yeşilyurt ,Pamukova  ve Serdivan Playofu görmüştü. Cumartesi oynanan maçların ardından dördüncü ve son takım Sakarya Çarkspor oldu. B grubunda küme düşen takımlar ise Kışlaçayspor, Akçay spor ,Hacıkışlaspor oldu. Dördüncü takım ise sezonun başında lige çıkmayan Kızılçıkspor olmuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!