Süper Amatör Küme B grubu 24.Haftanın Maçları

featured

Erenelr 1 puana çok sevindi 1-1

Erenler bir nolu sahada düşme hattında yer alan Erenlerspor Playof hesabı yapan Alaağaça uzun süre direndi. İlk yarısı Alağaçsporun baskısı altında geçerken ,savunma ağırlıklı oynayan genç Erenlerspor kontrataklarla ,zaman zaman Alaağaç kalesinde tehlike üretmeye çalıştı. İlk yarı başladığı gibi bitti. İkinci yarı yine Alaağaç baskılı oynarken Erenlerspor savunmada kaldı. 77 Dakikada konuk Alaağaçspor aradığı golü İrfanla buldu. Bu gole konuk takım büyük çoşku koydu ama üç dakika sonra oyuna sonradan giren Ömer Durmuş sağ çaprazdan müthiş vurdu top tavana asıldı kaldı. Bu golle sevinme sırası renk değiştirdi. 1-1 . Karşılaşmanın geri kalan bölümlerde Erenlerspor cansiparhane savunma yaparak iddialı Alağaçspordan bir puan alarak sevinç gösterileri eşliğinde soyunma odasına gitti. NAZIM AKTÜRK

*****

Çarkspor yarıştayım dedi 4-3

Hacımercanda oynanan ,ilk dört için Çarkspor için çok önemli olan maçta, gecen hafta evinde Yeşilyurda kaybeden Pamukovaspor 3-1 öne geçtiği karşılaşmadan 4-3 yenik ayrıldı. İlk yarısı gol düellosu şeklinde gecen 3-3 berabere biten maçta maçın sonucu ikinci yarı devreye girdi. 4-3  Çarkspor geriden gelip üç puana sarıldığı maçta gollerini Furkan İğde ,Yasin Görgem, Hakan Toker ve Erdi Akyel kaydetti. çarkspor karşısında ikinci yenilgisini alıp grupta liderliği Yeşilyurda kaptıran Pamukova’nın gollerini Serdar (2) ve Eyüp kaydetti.

*****

Geyveye golcü freni 2-1

Yeşilyurt  Erenlerde ilk dört hayali içinde olan Geyvesporu golcüsü Yalçının attığı gollerle 2-1 yendi. Karşılaşmanın ilk golünü 20 dakikada Yalçın kaydetti. 1-0 Geyvespor bu gole Penaltıdan 30 dakikada Semih le karşılık verdi . 1-1 İkinci yarıda 55 dakikada bir kez daha yalçın sahneye çıktı 2-1  Son anları gerginleşen oyunda 70 dakikada Geyvespordan Caner kırmızı kart gördü. Bu karta itirazlar yoğunlaşınca itiraz içinde olan geyvespor Teknik sorumlusu Tolunay da kırmızı kart gördü. İtiraz seansları bittik den sonra başlayan oyunda başka gol olmayınca Yeşilyurt sahadan grupun yeni lideri olarak çıktı. Maç sonrası Geyvelilerin maçın hakemine yoğun ,küfürlü itirazları vardı.

****

Kuzuluk gitmedi

Amatör futbolda son haftalarda maçlara çıkmamam alışkanlığına Akyazı Kuzulukta katıldı. Grupta 30 puanla rahat konumda olan Kuzulukspor Futbol İl tertip kuruluna haber vererek Kocaalispor maçına gidemeyeceğini bildirince ,bu maça Hakem ataması da yapılmadı.

********

B Grubunda yarış sürüyor.

Süper Amatör kümede B grubunda playof hesabı yapan takımlardan Yeşilyurt,İzlog Pamukova işi garantiledi. Geriye kalan iki bilet için bu gün itibarıyla Sakarya çark ( 44) Serdivan ( 44) puanla öndeler. Geriden gelen Alağaçspor (43) Geyvespor (41 ) puanla yukarıdaki takımların puan kayıplarını bekleyecek. Düşme hattına gelince lige çıkmayan Kızılcıktan sonra Hacıkışla, Akçay düştüler. Şimdi geriye bir bilet kaldı. Erenlerspor güçlü Alaağaçspordan bir puan alarak hayati bir puana imza attı. Dinlenen kışlaçay oynamadan üç puan alınca iki takım arasındaki puan farkı dörtten bire indi. Bu iki takımın kaderini hem kendileri hem de oynayacakları takımlar belirleyecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!