Süper Amatör Küme A grubu 24 .Haftanın Maçları

featured

Arifiye düelloyu kazandı 4-3

Süper Amatör kümede A grubunda playofa ışık tutacak olan haftanın en önemli maçı beklendiği gibi çok çekişmeli geçti. Kocaali Sahilin yukarıya tutunması için kazanmak zorunda olduğu maçta ev sahibi Arifiyespor devreye 1-0 önde kapadı. kalecilerin kötü gününde olduğu maçta Arifiyespor farkı ikinci yarıda 3-0 taşıdı. Kocaali Sahil pes etmedi skor 3-2 geldi.  Bu dakikaya kadar atılan gollerde Arifiye adına Samet Yıldız ( 2) Murat Yıldızın, Kocaali sahil adına ise Burakın a1-1yak izleri vardı. Gol sağ nağı son anlarda da devam etti. Ev sahibi Oğuz Şenlerin attığı golle 4-2 öne geçti. Kocaali sahilin inatçı takibi Ali Şükrü ile devreye girdi ama kazanan 4-3 ile Arifiyespor oldu.

*****

Birlik Karasudan mutlu döndü 2-0

Karasuda Kazımpaşa Birlik bu sezon hayal kırıklığı yaşayan ,ligten kopan Karasu Aziziyesporu her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek evine Playof cantası ile döndü. kazımpaşa birlik ilk yarıda Ekrem Karaberberde 1-1 biten maçın rovanşında ilk yarıda Doğukan Manavoğlunun attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarıında Kerim attı Kazımpaşa Birlik evine üç puanı 2-0 la taşıdı.

*****

Harmanlık Kırkpınarı dörtledi 4-0

Erenlerde  harmanlıkspor küme düşen Kırkpınarsporu rahat yendi. Yeşil Beyazlılar karşılaşmada farka giderken ,Kırkpınarspor harmanlıkspora futbol olarak karşı koyamadı. 4-0 Biten maçta harmanlıksporun gollerini Oğuz Kaan (2) Temur ve Arda kaydetti.

****

Cadde gitmedi

Süper Amatör kümede maça çıkmama modasına Sakarya Caddesi de katıldı. Ligden düşen Sakarya Caddesi taraklıda oynayacağı Taraklıspor maçına çıkmayınca Taraklıspor oynamadan üç puan alan takım oldu.

*****

A Grubunda işlem tamam

Süper Amatör Kümede A grubunda her şey netleşti, son hafta maçları sadece formalite niteliğine dönüştü. Ferizlispor,As Akyazıspor, Arifiyespor ve Kazımpaşa Birlik Bala çıkmak adına oynanacak olan Playof m açları için vize aldılar. Düşen takımlar ise Hendek dereköy, Akova Barışsspor ,Sakarya Caddesi ve Kırkpınarspor oldular.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!